VİPER34
Hectopat
- Makaleler
- 6
Parayı basana üretim yapıyor. Benim bildiğim sadece GameGaraj fenix MSI üretimi. MSI Leopard kasasına logo basmışlar![]()
Kasalar çok hoş ama Acer'e göre daha pahalı sanki.
Parayı basana üretim yapıyor. Benim bildiğim sadece GameGaraj fenix MSI üretimi. MSI Leopard kasasına logo basmışlar![]()
Çoğu MSI kasa zaten, alınabilir. Yamulmuyorsam tracer sorunlu, tek fan çıkışlı MSI kasa kullanıyordu, uzak durulmalı.
Çok çok pardon, sanırsam Hunter'dı tek fan çıkışı olan.Yok ya Tracer'da tek fan çıkışı yok.Tracer XL 7T-144 | Game Garaj
Kusursuz ve hızlı İntel işlemcili 144Hz taşınabilir oyuncu notebook'u Tracer XL 7T-144 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 930834
Soğutma sistemi de ekte.
MSI ama en giriş seviye modelleri ile aynı kasayı kullanıyorlar.MSI'nın bu kadar ufak 3. parti firmalara üretim yaptığını yeni öğreniyorum...
Üretimini de yapıyor. Sadece kasa ortak değil.O kasa tasarımını kullanıyorlar. Demek istediği de o zaten arkadaşın.
Çoğu MSI kasa zaten, alınabilir. Yamulmuyorsam tracer sorunlu, tek fan çıkışlı MSI kasa kullanıyordu, uzak durulmalı.
Çok çok pardon, sanırsam Hunter'dı tek fan çıkışı olan.
Eki Görüntüle 930838
Kasalar çok hoş ama Acer'e göre daha pahalı sanki.
Aorus'un bile Clevo olduğu söylenirken. MSI ise iyi. Peki satış sonrası desteği nasıl?Tracer mesela belirttiğim gibi. Onları saymazsak, çoğu güzel. Özellikle Fenix gayet hoş.
Her kasası MSI değil.MSI ise iyi.
Gayet iyi. Kargolarken de güzel paketliyorlar.Peki satış sonrası desteği nasıl?![]()
Acer neden daha ucuz GameGaraj a göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.