GameGaraj Leo 3T sistem alınır mı?

Mhk05

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir sistem alacağım ve bütçem de biraz kısık. Toplam olarak 9000 bütçem var. Ben de ona göre bir sistem topladım. Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum. Tabii biraz özelleştirme yaptım sisteme. Özelleştirilmiş şeklini atacağım.

Bu config ile 6934 TL tutuyor sistem. Anakartı bilerek değiştirdim çünkü M.2 yuvası yok. M.2 olan bir anakart seçtim. Depolama slotum boş. Yerine M.2 SSD alacağım. Alacağım SSD ile toplam fiyat 7500 TL.

M.2 SSD:

Monitör:

1.png

Selam arkadaşlar, bir sistem alacağım ve bütçem de biraz kısık. Toplam olarak 9000 bütçem var. Ben de ona göre bir sistem topladım. Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum. Tabii biraz özelleştirme yaptım sisteme. Özelleştirilmiş şeklini atacağım.

Bu Config ile 6934 TL tutuyor sistem. Anakartı bilerek değiştirdim çünkü M.2 yuvası yok. M.2 olan bir anakart seçtim. Depolama slotum boş. Yerine M.2 SSD alacağım. Alacağım SSD ile toplam fiyat 7500 TL.

M.2 SSD:

Monitör:

Eki Görüntüle 1146029

1629713097680.png

1629713112634.png

Alıcağın SSD ile sanırım 8700 falan ediyor ama daha iyileri alınır daha güzel sistemler var

Hocam monitör ile o kadar tutuyor monitör+kasa 9000 TL bütçem var
Bütçe artarsa bunu alabilirsin:
Bütçem yok dediğim gibi monitör+kasa 9000 TL

500TL arttırabilirsen(bir de sonradan para biriktirip işlemciyi değiştir çünkü eski bir işlemci)
500TL arttıramazsan(kalan bütçeylede depolama RAM falan arttır):

500TL arttırabilirsen(bir de sonradan para biriktirip işlemciyi değiştir çünkü eski bir işlemci)
500TL arttıramazsan(kalan bütçeylede depolama RAM falan arttır):

1650S mantıklı ama ben alana kadar kampanya bitecek çünkü eylül ayının onunda alacağım neyse GameGaraj'dan yeni kampanyalar kovalarız sürekli yapıyorlar böyle şeyler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı