Selam arkadaşlar, bir sistem alacağım ve bütçem de biraz kısık. Toplam olarak 9000 bütçem var. Ben de ona göre bir sistem topladım. Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum. Tabii biraz özelleştirme yaptım sisteme. Özelleştirilmiş şeklini atacağım.
Bu config ile 6934 TL tutuyor sistem. Anakartı bilerek değiştirdim çünkü M.2 yuvası yok. M.2 olan bir anakart seçtim. Depolama slotum boş. Yerine M.2 SSD alacağım. Alacağım SSD ile toplam fiyat 7500 TL.
M.2 SSD:
www.epey.com
Monitör:
www.epey.com
Leo 3T11-RX6000 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 3T11-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu config ile 6934 TL tutuyor sistem. Anakartı bilerek değiştirdim çünkü M.2 yuvası yok. M.2 olan bir anakart seçtim. Depolama slotum boş. Yerine M.2 SSD alacağım. Alacağım SSD ile toplam fiyat 7500 TL.
M.2 SSD:

WD Blue SN550 NVMe 500 GB (WDS500G2B0C) SSD
WD Blue SN550 NVMe SSD WDS500G2B0C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Monitör:

Asus VP249QGR Monitör
Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.