GameGaraj mı, ASUS veya MSI mı almalı?

martinedenn

Picopat
Daha fazla  
Aklımda aynı fiyat bandında birkaç laptop var, GameGaraj olanlar daha yüksek donanıma sahip ama yeni oldukları için emin olamadım, ASUS veya MSI'ın modellerinin ise donanımları daha düşük ama kendini kanıtlamış markalar. Seçim konusunda önerisi olan var mı?

Aklımda aynı fiyat bandında birkaç laptop var, GameGaraj olanlar daha yüksek donanıma sahip ama yeni oldukları için emin olamadım, ASUS veya MSI'ın modellerinin ise donanımları daha düşük ama kendini kanıtlamış markalar. Seçim konusunda önerisi olan var mı?
Game garaj önermiyorum forumda çok dikkatimi çekiyor aşırı ısınıyor diye şikayetler var Asus olabilir.

Bütçe ve spesifik model bu konuda tercih sebebi olur. Her markanın her modeli iyidir diye bir kaide yok, mesela bence Gamegarajın R9TS2 kasası Tuf'lardan çok daha başarılı. (Kendim TUF A15 kullanıyorum, kardeşimde R9TS2 var, objektif kıyasım bu yönde)

Bütçe verirseniz öneride bulunabilirim

ASUS'da TUF serisi cayır cayır yanıyor. Burada dikkat edilmesi gereken ısınmanın ne kadar performansı etkilediği.
Rog serisi için ne dersiniz

Bütçe ve spesifik model bu konuda tercih sebebi olur. Her markanın her modeli iyidir diye bir kaide yok, mesela bence Gamegarajın R9TS2 kasası Tuf'lardan çok daha başarılı. (Kendim TUF A15 kullanıyorum, kardeşimde R9TS2 var, objektif kıyasım bu yönde)

X7T ve R9ts2 vardi aklımda bütçe 60-70bin bandı

HP alabilirsiniz o zaman ama Hall sensörü sorunu var onunda.

Isınma yerine Hall sensörü sorununu tercih mi etmeli? Burada bütçe ve seri önemli. Her markada iyi kötü cihaz var, Victus yerine Omen alırsınız TUF yerine ROG alırsınız sonuçlar değişir. Fiyat performans ve beklenti önemli, evet GameGaraj bir nebze ısınıyor hatta emsal özellikte cihazlardan yer yer ufak tefek düşük skorda alıyor ancak aradaki fiyat farkına bakınca kesinlikle göz ardı edilebilir durumda kalıyor ve mantıklı bir tercih oluyor.

Isınma yerine Hall sensörü sorununu tercih mi etmeli? Burada bütçe ve seri önemli. Her markada iyi kötü cihaz var, Victus yerine Omen alırsınız TUF yerine ROG alırsınız sonuçlar değişir. Fiyat performans ve beklenti önemli, evet GameGaraj bir nebze ısınıyor hatta emsal özellikte cihazlardan yer yer ufak tefek düşük skorda alıyor ancak aradaki fiyat farkına bakınca kesinlikle göz ardı edilebilir durumda kalıyor ve mantıklı bir tercih oluyor.
Her durumda mı daha sıcaktır yoksa bilgisayarı zorlayan durumlarda mı ? Bir de baktığım modelin incelemesinde ısınma durumu normaldi donanımı yüksek olduğu için de olabilir belki

50 bin civarı hocam benim bütçe Asus a15 almayı düşünüyordum https://www.vatanbilgisayar.com/asu...gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html#urun-ozellikleri
Ama bazı kişiler bana game garajın bu modelini önerdi
Game garajın yazılımsal olarak kötü olduğunu söylüyorlar ısınma problemi nasıl pek bir fikrim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı