GameGaraj ne kadar güvenilir?

3-4 gündür hem üniversite de (yazılım mühendisliği) kullanabileceğim hem de kasmadan oyun oynayabileceğim (Squad, Valorant, arena breakout...) Bir laptop arıyordum. Bütçemi 60K'ya kadar zorlayabilirim. Forumda da bununla ilgili konulara bakarken neredeyse bütün aynı fiyat bandındaki konulara GameGaraj Slayer model laptopu önerilmiş. Bu markanın kalitesi vs nasıldır? Güvenilir olup olmadığı hakkında çok soru işareti var. Noname bir markaya böyle büyük paralar şüğheye düşürdü biraz.

Hocam Gaming.Gen.TR, İtopya, Sinerji gibi markalara benzer bir marka. Ayrıca yeni bir marka da değil yaklaşık 3-4 sene önce arkadaşım oradan bir hazır sistem almıştı uzun zaman da kullandı. Sistem hala arkadaşımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor tabii eskisi kadar aktif kullanma fırsatımız olmuyor. Güven konusunda güvenilir bir marka olduğunu düşünüyorum keza en güvenilir denen siteden bile alacağınız ürünlerde sıkıntılar yaşayabilirsiniz şans işi biraz da. Fakat alınan üründe bir kusur çıkarsa, değişim veya iade durumu söz konusu olursa sonuna kadar yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı