GameGaraj Neo-3a eco alınır mı?

egednc

Picopat
Katılım
19 Mart 2021
Mesajlar
214
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Beyler bayağı güzele benziyor GTA 5'i orta yüksek arası akıcı oynatsın Rust en kötü olsa bile akıcı oynatsın yeter benlik 4.3K mevcut bütçem Max. SSD vs anakart değiştir derseniz yapabilirim. Lütfen yardım edin anlamıyorum böyle şeylerden farklı sistem önerecek varsa yazabilir, sağ ol.
 
Yüksekte akıcı oynatacığını sanmıyorum.

Kanka
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yalan olabilir diye korktum ondan yazmıştım mesela o zaman bu adam bu FPS'yi nasıl alıyor.
 
Kanka RX550 2 GB'den memnunsan RX570 iyidir diye düşünüyorum, alayim mi sizce?

RX570 gayet güzel alınabilir, fakat sıfır alınmaz. İkinci el alınırsa uyguna bulursunuz diyecektim ki çok pahalı, fakat güzel kart. Yanlış bilmiyorsam GTX 1650 ile eş değer.
 
Pardon :D RX560 yazacaktım. RX570 bulunmuyor yoksa onu alacaktım da.

Hocam RX550 RX560 kartlar bence yeterde artar, fakat başkaları düşük ve kötü diyor. RX550 zaten çoğu şeyi yüksek açamaz fakat GTA V gibi oyunları açabiliyorken, RX560 onun bir üstü olduğundan dolayı GTX1050 Ti ile eş değer bir kart diye hatırlıyorum %80 öyleydi. Yani ben RX550 ile bir oyunda 60 alıyorsam siz 85 alacaksınız.

Düzenleme: Ayrıca linkdeki kasa bende mevcut, hava akışı kötüymüş forumdaki insanlara sorduğum zaman bana göre yetiyor ve artıyor ısınma olmuyor. İstersen Discord varsa veya başka bir platformdan fotoğraft falan yollayabilirim veya buradan yollarım fark etmez. Bu arada kasa gerçekten küçük :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı