- Makaleler
- 1
Oyunları söylerseniz size kaç FPS aldığımı söyleyebilirim.
Valorant, varsa RDR 2, Forza 4/5.
Oyunları söylerseniz size kaç FPS aldığımı söyleyebilirim.
PowerColor iyi bir markadır merak etmeyin. Popülerlik sınıfı XFX, Palit, ZOTAC vs. gibi markaların sınıfındadır.Hocam FPS değerleriniz nedir acaba? Sistem kaç dereceyi görüyor?
6500 XT olan modelde ki markayı bilmiyorum, nasıl bir markadır PowerColor?
Valorant, varsa RDR 2, Forza 4/5.
Valorant 1080p en düşük ayarlarda 200-250 FPS alıyorum. Bir de yazdığınız oyunlardan Forza Horizon 5'i oynadım. Yüksek ayarlarda 75-80 FPS alıyorum. Birkaç ayarı Ultra'ya çektim öyle oynuyorum. 65-70 arası gidip geliyor. İşlemciyi i5 10400F yaparsanız bu değerler bayağı bir artacaktır.
Valorant 1080p en düşük ayarlarda 200-250 FPS alıyorum. Bir de yazdığınız oyunlardan Forza Horizon 5'i oynadım. Yüksek ayarlarda 75-80 FPS alıyorum. Birkaç ayarı Ultra'ya çektim öyle oynuyorum. 65-70 arası gidip geliyor. İşlemciyi i5 10400F yaparsanız bu değerler bayağı bir artacaktır.
Hocam peki sistemin sıcaklığı ne aralıklarda? Kasa ve ekran kartı fazla sesli çalışıyor mu?
Hocam peki sistemin sıcaklığı ne aralıklarda? Kasa ve ekran kartı fazla sesli çalışıyor mu?
Arkadaşlar anakart tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım? @Xantern Hocam çok fazla H510 var kafam karıştı.
Eki Görüntüle 1293306
SSD tarafında da hangisini seçeceğimi bilemedim, bazı modeller kronik sorunlu deniyor. Sizce hangi SSD'yi(1 TB olmayacak) seçmem mantıklı olur?
Eki Görüntüle 1293307
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.