Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R |
Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
G3'ün bariz sorunlu o doğru hocam ama bir model sorunlu olması komple markanın sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Samsung'un inanılmaz fazla monitörü var, bazıları berbat ve bazılarıda kaliteli. 10 bin TL'de ise bu önerdiğim monitör övülüyordu.Hocam detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim bu monitörler arasında linklediğiniz Samsung monitör daha önceden de gözüme çarpmıştı, G3 modeli hakkında sorun yaşandığını dile getirdiniz ancak bu model sanırım diğerine göre daha sorunsuz ve daha istediğim şekilde özellikler barındıran bir model, ben linklediğim MSI monitör hakkında daha araştırma yapmadım ancak fiyat olarak da uygun olduğunu düşünüyorum bu monitör hakkında da bilginiz var ise yardımcı olmanızı isterim.
MSI monitöre şimdi bakıyorum.
@Ege Gergin MSI modeli baya araştırdım ama hakkında 1 tane bile inceleme yok.
Sadece bir kullanıcı yorumu var:
Oda yorum olduğu için çok kaydı değer değil tabi. Hakkında hiçbir şey belli olmayan monitör almanızı pek önermem. Kontrast 5000 der ama 3000 çıkar veya 5500 çıkar. DCI P3 %90 der ama %70 çıkar veya %95 çıkar. Belli değil.
Ghosting durumu ise en belirsiz şey.
Son düzenleme: