GameGaraj Pollux 3T-10 alınır mı?

gakrep45

Centipat
Arkadaşlar, aşağıda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı aşırı uygun geldi. Birkaç özelleştirme yaptım. (Ekran kartı: Palit 1660 Ti Dual - Anakart: ASUS H410.) Ona göre yorum yapalım lütfen. Benim size sorum şu: Bu dönemde bilgisayar alınmaz normalde ama görünen o ki fiyatlar düşecek değil ve ben de bekleyemeyeceğim. Bu siteyi duydum ve gördüm, bu sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Not: Lütfen kendinize alıyormuş gibi dürüst yorum yapın, rica ediyorum.

Arkadaşlar, aşağıda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı aşırı uygun geldi. Birkaç özelleştirme yaptım.(Ekran kartı: Palit 1660 Ti Dual - anakart: ASUS h410.) ona göre yorum yapalım lütfen. Benim size sorum şu: Bu dönemde bilgisayar alınmaz normalde ama görünen o ki fiyatlar düşecek değil ve ben de bekleyemeyeceğim. Bu siteyi duydum ve gördüm, bu sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Siz olsanız ne yapardınız?

İyi yapmışsınız ileride RAM'i 16 GB yapmanızı öneririm bütçeniz varsa SSD yükseltilebilir.

Arkadaşlar, aşağıda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı aşırı uygun geldi. Birkaç özelleştirme yaptım.(Ekran kartı: Palit 1660 Ti Dual - anakart: ASUS h410.) ona göre yorum yapalım lütfen. Benim size sorum şu: Bu dönemde bilgisayar alınmaz normalde ama görünen o ki fiyatlar düşecek değil ve ben de bekleyemeyeceğim. Bu siteyi duydum ve gördüm, bu sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Siz olsanız ne yapardınız?

SSD'yi 480GB yapıp RAM'leri Dual Channel 2x8 yaparsanız tadından yenmez hocam.

Sanıyorum ki kişiselleştirdiğiniz PC'yi yazarsanız daha mantıklı olabilir

İşlemci: i3 10100F
Anakart: ASUS Prime H410M-F
Ekran kartı: Palit GTX 1660 Ti Dual
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz CL15
SSD: Netac N535S 240GB SSD
PSU ve kasa: Kendilerine ait 650W 80+ bronz PSU

RAM'i 2x8 yapın ve SSD ekleyin. Alınır. Diğer konularda çoğu kişi bu sistemi öneriyor zaten bütçeye göre. İyi geceler dilerim.

Bütçem 5000 TL hocam. RAM ve SSD'yi sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. 5000TL'ye 1660 Ti buldum çok garip geldi sorayım dedim buraya, güven problemim oldu açıkçası ucuz diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı