GameGaraj Pollux bu fiyata değer mi?

EmreBey52

Hectopat
Makaleler
1

SSD değiştirdim BIOSTAR 256 GB koydum seçili markadan şikayet vardı 150TL'de indirim kodu var toplamda 3K küsur yapıyor değer mi ileride bir şey eklersem veya değiştirsem olur mu? İyi forumlar.
İndirimle 3306 oluyor. Ve ileride ne gibi değişiklik yapabilirim geleceğe dönük bir bilgisyar mı?

@EmreBey52 Attığınız GameGaraj PC 3369TL, siz ise bütçeniz 3.1K olduğunu söylüyorsunuz?

Neyse, eğer APU olmayan bir sistem toplasanız bile o bütçeye, performansı APU'lara eşit olacaktır.

Eğer bütçenizi esnetip Pollux alabiliyorsanız, eh, alınabilir bir kasa o zaman. Ancak ekran kartını GTX 1650 Super yapıp alın.

@EmreBey52 Attığınız GameGaraj PC 3369TL, siz ise bütçeniz 3.1K olduğunu söylüyorsunuz?

Neyse, eğer APU olmayan bir sistem toplasanız bile o bütçeye, performansı APU'lara eşit olacaktır.

Eğer bütçenizi esnetip Pollux alabiliyorsanız, eh, alınabilir bir kasa o zaman. Ancak ekran kartını GTX 1650 Super yapıp alın.
Dediğim gibi İndirimle oluyor düşün ve ssd çıkarıyorum

@EmreBey52 Elinizde umarım SSD veya HDD vardır, yoksa SSD'yi çıkarınca sistemi açamazsınız haberiniz olsun :)

Bu bütçe ile, fena olmayan bir kasa. Alabilirsiniz. Ancak GTX 1650 Super yapmayı unutmayın ekran kartını mümkünse.
Neden normal değilde Super
@EmreBey52 Elinizde umarım SSD veya HDD vardır, yoksa SSD'yi çıkarınca sistemi açamazsınız haberiniz olsun :)

Bu bütçe ile, fena olmayan bir kasa. Alabilirsiniz. Ancak GTX 1650 Super yapmayı unutmayın ekran kartını mümkünse.
Elimde var çalışmıyacağını biliyorum,🙂

@EmreBey52 Çünkü GTX 1650 fiyatına göre iyi bir performans sunmuyor. Daha çok eski ofis sistemlerine GPU yükseltmesi için tasarlanmış bir ekran kartı.

1650 Super fiyatına göre güzel bir performans sunuyor, o yüzden.

Yani şöyle düşünün. 5TL'ye 250 gram döner alıyorsunuz, 7TL'ye 500 gram döner alıyorsunuz. 250 gram döner 1650, 500 gram döner 1650 Super ;)

@EmreBey52 Çünkü GTX 1650 fiyatına göre iyi bir performans sunmuyor. Daha çok eski ofis sistemlerine GPU yükseltmesi için tasarlanmış bir ekran kartı.

1650 Super fiyatına göre güzel bir performans sunuyor, o yüzden.

Yani şöyle düşünün. 5TL'ye 250 gram döner alıyorsunuz, 7TL'ye 500 gram döner alıyorsunuz. 250 gram döner 1650, 500 gram döner 1650 Super ;)
Süper anlatım teşekkürler birde bunu buldum bakın Pollux 3TD | Game Garaj

Pek iyi değil.

Ölü bir soket, ne olduğu bilinmeyen PSU ve GTX 1650.

Kötü olmuş, bütçe belirtin daha iyilerini önerelim.

Bu arada Netac SSD'ler Çin'de çok popülerler. Ben pek olumsuz yorum göremedim.
Size GameGaraj'da ki PSU'ları üstüne basa basa 5 kere açıkladığımı hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı