GameGaraj Pollux bu fiyata değer mi?

Süper anlatım teşekkürler birde bunu buldum bakın Pollux 3TD | Game Garaj
Teşekkür ederim :)
Güzel bir sistem. RX 570, 1650 Super'in aşağısında ama 1650'den daha iyi bir kart. Tatmin edecektir.

Bu sistem daha iyi olmuş. Fiyatına göre en fazla köfteyi veren bu sistem. Hayırlı olsun, alabilirsiniz :D

@Maviares Hayır, sıkıntılı dönem geçirmedim. İnternette herhangi birine hakaret edemezsiniz. Ben sizin arkadaşınız değilim, arkadaşınız olsam bile böyle konuşmamalısınız. Rapor ettim, biraz tatile çıkın bakalım.

Teşekkürler 🙂 ilerde ne gibi değişiklik yapabilirim
Teşekkür ederim :)
Güzel bir sistem. RX 570, 1650 Super'in aşağısında ama 1650'den daha iyi bir kart. Tatmin edecektir.

Bu sistem daha iyi olmuş. Fiyatına göre en fazla köfteyi veren bu sistem. Hayırlı olsun, alabilirsiniz :D

@Maviares Hayır, sıkıntılı dönem geçirmedim. İnternette herhangi birine hakaret edemezsiniz. Ben sizin arkadaşınız değilim, arkadaşınız olsam bile böyle konuşmamalısınız. Rapor ettim, biraz tatile çıkın bakalım.
Teşekkür ederim ilerde ne gibi değişiklik yapabilirim ne ekleyebilirim
Tekrar teşekkürler buldum istediğim sistemi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı