GameGaraj PSU güvenilir mi?

Hocam yeni bir marka pazar elde etmek için iyi çalışacaktır. Tavsiyem buraya konu açarak değil kendileri ile görüşerek bilgi edinmeniz yönünde. Ardından edindiğiniz bilgileri burada tartışabiliriz.
hocam ben konuştum gamegarajla psu hakkında. Cevapları:
Merhaba,
Hazır sistemlerimizin hepsinde, gerek default haliyle gerekse varyantlarda kullanıcının kendine özgü kişiselleştirmesiyle seçilecek farklı bileşenler dahil sistemdeki ilgili güç kaynağı tam stabil çalışmaktadır.
Sistemde seçilebilecek tüm ürünler ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
GameGaraj olarak gördüğünüz PSU'lar bizim için AIGO/DARKFLASH firması tarafından 80+ sertifikalı üretilmiş ürünlerdir.
aigo/darkflash marka psu kullanıyorlarmış. Sizce alınır mı?

aigo/darkflash marka psu kullanıyorlarmış. Sizce alınır mı?
Forumda bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla Çin'de meşhur bi markaymış. Yabancı forumlarda çok şikayet göremedim patladı/çatladı diye. Bende GameGaraj'dan sistem almayı düşünüyorum fakat PSU korkutmuyor değil.

Bende Itopya'da olan Cherry-Supreme sisteme baktım. İşlemciyi 1600 olan seçtim, kasayı Thermaltake yaptım ve SSD'yi Toshiba RC500 yaptım. Yaklaşık olarak fiyatlar aynı oluyor. Ama Itopya'da kargo sorunları vardı. O konu çözüldü mü emin olamadığımdan oraya da yönelemiyorum. Aigo marka PSU mu? Kargo sıkıntısı olan Itopya mı? Gönlüm Itopya'dan yana çünkü PSU önemli bir parça. En azından elime geçtiğinde çalıştırırken kafam rahat eder.

Ben gamegaraj'dan alacağım ama elime biraz daha para geçince düzgün bir PSU ile değiştireceğim çünkü herkes güvenilir diyor. Diğer parçaları da çok ucuza satıyorlar.

Hocam bende İtopya'dan Cherry-supreme veya teknoqueen modelini alacaltım adamların servis ağı sıkıntılıymış ve kargo için çok bekletiyorlarmış ben gamegarajdan aquARIUS-5AN modelini aldım 2 günde elime ulaştı. Özelliklerini GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 3500X takarak aldım PSU'dan ses geldi ve adamlara yolladım 2 günde PSU'yu değiştirip kontrollerini yapıp yolladılar sponsorluk veya orada çalışan birisi değilim sadece müşteriyim ama hizmetten çook memnun kaldım İtopya'da bu kadar hızlı ve güzel bir hizmet göreceğini pek sanmıyorum.

hocam ben çok güvenemedim o yüzden unlost eco'yu biraz değiştirip alıcam gibi

hocam ben çok güvenemedim o yüzden unlost eco'yu biraz değiştirip alıcam gibi
Aman hocam hiç bulaşmayın. Tam kazık bir sistem. Gidip sorunlu olan İtopya'dan alın daha iyi.
PSU olarak Aigo marka olması endişelendiriyor dediğim gibi. Ama PSU hakkında kötü yorum görmemek de mutlu ediyor. Kasası da çok hoşuma gitti. Sanırım aldığım zaman Gamegaraj'dan alırım. Elime para geçtiğinde de Bir adet akım korumalı priz ve güvendiğim marka bir PSU alırım.

hocam sen ne zaman alacaksın. Ben de gamegaraj'dan alıcam da senin pc gelince yazar mısın? Ben tam olarak güvenemedim çünkü firmaya.

hocam sen ne zaman alacaksın. Ben de gamegaraj'dan alıcam da senin pc gelince yazar mısın? Ben tam olarak güvenemedim çünkü firmaya.
Benim ne zaman alacağım belli değil. Bir iki sıkıntı var, halledince alacağım. Belki 1 haftaya belki 1 aya. Eğer zamanın varsa, beklerim dersen alınca yazarım.

İsterseniz geri kafalılık deyin ama milyarlık sistemleri sağlam bir PSU'ya emanet etmek şart. GameGaraj PSU kendini kanıtlamadan o topa girmek biraz risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…