GameGaraj R9T çok mu ısınıyor?

Attığım omen 16 lar nasıl?
normalde omen 17 cihazım vardı aldığım kuruma yolladım Doa mu Dao mu rapor aldım bugün değişim veya iade içinmiş 6 ay dolmadan. Firmayla anlasabilirsem 2 3 bin TL fazla verip omen 17 veya 16 bakayim.

Son düzenleme:
73 olan güzelmiş de 5060'ın üstüne çok bir şey katmıyor 5070. Bir de fiyat 5070tilara yaklaşıyor. O yüzden 5060'lı daha uygun cihazları öneririm.

Bu modeli almaya düşünüyorum. Isınma sorunu var mı? Boşta 70-80 dereceleri görüyor mu?
55-60W ile 85 dereceleri görmesi normal zaten. Kullananlar tavsiye eder mi?
bir çok inceleyenler limit koyup sorunsuzca kullanabileceğinizi öneriyor, burda bilmeden almadan fikir verenlere inanmayın paranızın karşılığını veren donanıma sahip cihaz.

bir çok inceleyenler limit koyup sorunsuzca kullanabileceğinizi öneriyor, burda bilmeden almadan fikir verenlere inanmayın paranızın karşılığını veren donanıma sahip cihaz.
Güçlü cihazlar ama çok fazla anakart ısınma sorunu vs var diyen gördüm şimdi 70k para az değil ben zaten sorun çektim aileme pc ısınıyor diye anlatırken buda ısınıp başıma bela olursa diye endişe ediyorum. Bunuda iade edersem pc alamam.

ASUS TUF alın geçin. Şaka bir yana ısınma sorununu az miktar watt limitleyerek gidebilirsiniz. Yani alacağınız birçok laptop ısınıyor o fiyat bandında. Yine de içiniz rahat olsun diyorsanız herhangi bir markanin üst düzey kasalarını alın.
Omen, Legion, ROG gibi.

ASUS TUF alın geçin. Şaka bir yana ısınma sorununu az miktar watt limitleyerek gidebilirsiniz. Yani alacağınız birçok laptop ısınıyor o fiyat bandında. Yine de içiniz rahat olsun diyorsanız herhangi bir markanin üst düzey kasalarını alın.
Omen, Legion, ROG gibi.

Hocam 2024 Omen 17 4070 vardı. İade olacak gibi arızadan. Omen 16 nasıl alsam 4 hava çıkışlı Ryzen 9 8940HX 5070 bir model var. Bulup atayım.

Hocam 2024 Omen 17 4070 vardı. İade olacak gibi arızadan. Omen 16 nasıl alsam 4 hava çıkışlı Ryzen 9 8940HX 5070 bir model var. Bulup atayım.

Omen 16 iyi ama bazı Omen'lerde işlemci sıcaklığı çok yüksek idi. Macun değiştirmeniz gerekebilir. Kendiniz macun sürmek zorunda kalabilirsiniz.

Omen 16 iyi ama bazı Omen'lerde işlemci sıcaklığı çok yüksek idi. Macun değiştirmeniz gerekebilir. Kendiniz macun sürmek zorunda kalabilirsiniz.
Ben omen 17 yi macun ptm 7950 uygularken bozdum. İnanın nasil bozdum bilmiyorum daha önce thermalright tf 7 sürdüm sorun olmadi. Ptm kutusundan 2 tane bez cikmisti galiba onlardaki hafif nem bozdu cihazı biraz korkutuyor macun. Elimde hala ptm var cpu ve gpu yetecek kadar aslında. Deneyimimde var nazar falan degdi galiba. Game garajlar bakim sunmuyor birde ek olarak fiyatları normal.

Ben Omen 17'yi macun PTM 7950 uygularken bozdum. İnanın nasıl bozdum bilmiyorum daha önce Thermalright TF 7 sürdüm sorun olmadi. PTM kutusundan 2 tane bez cikmisti galiba onlardaki hafif nem bozdu cihazı biraz korkutuyor macun. Elimde hala PTM var CPU ve GPU yetecek kadar aslında. Deneyimimde var nazar falan degdi galiba. GameGaraj'lar bakim sunmuyor bir de ek olarak fiyatları normal.

Abi güvenmiyorsanız. Marka alacaksnız. Öbür türlü yaşadığınız her sorunu Gg'dan bilirsiniz. Omen'den ağzınız yandıysa TUF'ya da Legion. ROG yok sizin bütçenizde. LOQ'larda önermeye korkuyorum. Kronik sorunlu olmadıkları kesinleşirlerse alınır Lenovo LOQ'lar.

Edit: LOQ'lar da ısınıyor yalnız ASUS TUF'lar da ya sizin bütçenizde ısınmayan çok az laptop var. En kötü watt limitleyin ne alırsanız alın. Minimum kayıp ile kurtarırsınız. UV deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı