GameGaraj RTX 3060 INNO3D alınır mı?

Bütçe
Sınırsız
Beğendiysen alabilirsin TUF modeli daha hoş bence. Bu arada Mart'ta stok gelecek diyenler sene sonuna ertelemiş planları. Hali hazırda ekran kartı sahibiyken almak isteyenlere üfürmek kolay geliyor uzaktan.

Ocak ayında da 4000 TL'ye RTX 2060 alacaklara "yauv kardeşim kazık yiyecen bekle Şubat-Mart ayında 10 gemi ekran kartı gelecek" diyorlardı. Hep aynı şey.

Bu 'bekleyin, sabredin'ci arkadaşlar hem üretimi sekteye uğrayan hem de maden çılgınlığından ötürü stokları boş olan kartlarla ilgili sorunların yaza dek düzeleceğini sanıyor heralde ama bunun mümkün olabileceğini gösteren hiçbir iyileşme söz konusu değil.
Parası ve hevesi olanın beklememesi kanaatindeyim. Bugün bilgisayar alışverişi yapan yarın aynı piyasada sadece ekran kartını satarak bile bu durumu amorti edebilir, gidişat o denli kötü.

Bu 'bekleyin, sabredin'ci arkadaşlar hem üretimi sekteye uğrayan hem de maden çılgınlığından ötürü stokları boş olan kartlarla ilgili sorunların yaza dek düzeleceğini sanıyor heralde ama bunun mümkün olabileceğini gösteren hiçbir iyileşme söz konusu değil.
Parası ve hevesi olanın beklememesi kanaatindeyim. Bugün bilgisayar alışverişi yapan yarın aynı piyasada sadece ekran kartını satarak bile bu durumu amorti edebilir, gidişat o denli kötü.
Bu denli yüksek meblağda para ödemektense hiç alınmamasını tercih ederim, para kolay kazanılmıyor. Oyun odaklı kullanılacak bu donanım parçaları asla ve alsa bu kadar yüksek paraların hakkını veremeyecekler. 800-1000TL'lik ikinci el R7 370 veya dengi bir kart alın ve dilediğiniz oyunu oynayın. 2K, 4K'da oyun oynama fantezilerinizi piyasa düzelenene kadar bekletin. İş odaklı kullanmak isteyen ise ikinci el Quadro ekran kartı bakabilir.

Hocam size katılıyorum elbette. Ben de büyük meblağlar ödeyerek alışveriş yapmış birisiyim, insanlar imkanları doğrultusunda zevklerini ertelemek istemeyebilir; örneğin RTX performans modunda 2K yüksek FPS alma zevkidir bu ya da ne bileyim bir oyunu sistem gereksinimlerini kontrol etmeye gerek duymadan, sinematik bir deneyimle oldukça akıcı şekilde oynamak isteyebilir kişi. İnceldiği yerden kopsun ipleri düşünmek zorunda olmayan için. :)

Hocam size katılıyorum elbette. Ben de büyük meblağlar ödeyerek alışveriş yapmış birisiyim, insanlar imkanları doğrultusunda zevklerini ertelemek istemeyebilir; örneğin RTX performans modunda 2K yüksek FPS alma zevkidir bu ya da ne bileyim bir oyunu sistem gereksinimlerini kontrol etmeye gerek duymadan, sinematik bir deneyimle oldukça akıcı şekilde oynamak isteyebilir kişi. İnceldiği yerden kopsun ipleri düşünmek zorunda olmayan için. :)

Hocam insanlara bilgisayarlarını, ekran kartlarını sattırdılar yok Mart'ta piyasa eski hale dönecek 4000e RTX 3060 alırsın falan falan diye şimdi onca insan mağdur.

O kartın 3 serisi adını taşıyor sadece diğer bütün özellikleri 2060 2070 seviyesinde.
Alınır mı tartışılır, ama ben o paraya almazdım. Ama benim çok param yok senin vardır al.

inventus Türkiye ortamındaki en güvenli mağazadır bu alanda.
vatan bilgisayar vs'ye güvenmem inventusa güvenirim ki kendi pc'mi de onlara toplanttım. Monitörümü de onlardan aldım. %1000 güvenlidir. kısa bir internet araştırmasıyla görürsün zaten.
Hocam insanlara bilgisayarlarını, ekran kartlarını sattırdılar yok Mart'ta piyasa eski hale dönecek 4000e RTX 3060 alırsın falan falan diye şimdi onca insan mağdur.
kafalarına silah dayamadılar ya? herkesin kendi aklı fikri beyni var kullansın :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı