SSD kronik sorunlu, 8GB Ram yetersiz, PSU şüphelendiriyor, HDD ses yapıyor, anakart kötü, ekran kartı da çok iyi sayılmaz. Monitör TN panel diye biliyorum, öyleyse o da kötü.
Anakart ve PSU nun markaları pek kaiteli değiller GameGaraj PSU nedir hocam ya ilk defa duydum zayıf zincirler.
Biostar kötü bir marka değil, sırf adını az duydunuz diye bir markaya kötü diyemezsiniz. A320 modeli bütün markalarda sıkıntılı. SSD'nin sorunları giderildi, @Recep Baltaş kendisi söyledi. PSU bence de güvenilmez ama hiç sorun yaşayan görmedim. Bu bütçe ile 8GB RAM'li bir bilgisayar toplamak çok zor. Bu fiyata RX570 düşük kalmış, GameGaraj'da aynı fiyata daha iyi sistemler var. Monitör çok pahalı, daha ucuza daha iyileri var.SSD kronik sorunlu, 8GB Ram yetersiz, PSU şüphelendiriyor, HDD ses yapıyor, anakart kötü, ekran kartı da çok iyi sayılmaz. Monitör TN panel diye biliyorum, öyleyse o da kötü.
SSD'nin yeni modellerınde sorun ortadan kalktı 8 GB RAM ekleme yapacağım PSU FP ve aigo tarafından üretiliyor anakart hakkında pek bir şey bılmıyorum. Ekran kartı sadece ülkemizde yaygın değil yurt dışında yaygın bır marka.
Kanka sence benım 6500TL param var da ben mı 5400 TL'ye alıyorum.
Buyurun kanıt:SSD'nin sorunları giderildi, @Recep Baltaş kendisi söyledi.
120GB depolama yetmez. Yanına 1TB HDD alınırısa güzel sistem.Alınmaz.
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
2 taneG.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram özelliklerini incele, 932,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
4647.03 TL
Monitör yok HDD yok hemen hemen aynıya gelıyor.Alınmaz.
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
2 taneG.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram özelliklerini incele, 932,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
4647.03 TL
120GB depolama yetmez. Yanına 1TB HDD alınırısa güzel sistem.
Monitör yok HDD yok hemen hemen aynıya gelıyor.