Selamlar. Araştırmam sonucu bu laptopun fiyatına göre gayet iyi olduğunu gördüm. Muadil ürünlerle arasında büyük fark var. Peki bu laptopun kronik sorunu var mı veya başka öneriniz?
G770 de kullandim, eski kasa Monster Abra A5 de deneyimledim, Asus Tuf da deneyimledim. Stant hiç birinin 90 dereceden inmesini sağlamadı kral kusura bakma.
G770 de kullandim, eski kasa Monster Abra A5 de deneyimledim, Asus Tuf da deneyimledim. Stant hiç birinin 90 dereceden inmesini sağlamadı kral kusura bakma.
Stant kullanımı ile tüm cihazların sıcaklığı duser zaten. Ağır ısınma sorunlu cihazları bile düzgün calistirirsin. Meselemiz bu cihazın ısınma sorunlu olması. PTM ile GPU masa kullaniminda 87'ye gelmemeli.
Hocam stant yok, altında kitap var. Ki zaten olması gerekende altının hava alması, yorgan/yastık/diz/masa gibi yerler laptopu ekstradan soğutabilir. Altını ufak yükseltince zaten bu cihaz bu havalarda 75 derecelere geriliyorsa çok bir ısınma sorunu yoktur.
Selamlar. Araştırmam sonucu bu laptopun fiyatına göre gayet iyi olduğunu gördüm. Muadil ürünlerle arasında büyük fark var. Peki bu laptopun kronik sorunu var mı veya başka öneriniz?
Ben bu cihazı kullanıyorum oyunlarda 45W veya daha güçlü oyunlar için 65W kısıtlaması kullanınca sıcaklık Max 82 83 görüyor hatta o dereceleri görmüyor bile.