GameGaraj Slayer R9T-5060 C1 alınır mı?

Memnun musun sıkıntısı var mı?

Laptop ısınınca klavyenin sağ tarafında sıcaklık hissediyorum. Kulaklık için mikrofon girişi bir de ses girişi lazımda ses girişi koymuşlar ama mikrofon girişi koymamışlar ses kısık geliyordu Nahimic yükledim düzeldi. Fan Turbo modda bayağı ses çıkartıyor ama sıcak havayı tamamen üflemesine yarıyor ofis modu falan var onda MacBook gibi çalışıyor oyunları hep 2K ultrada oynadım RDR 2 GTA 5 Mafia definive Edition ETS 2 hiçbirinde kasma sorunu yaşamadım görüntü kalitesi mükemmel batarya bana göre iyi gidiyor. Şu anlık memnunum.

Hocam genel olarak bir uyarı geçeyim.Cihazı birkaç hafta kullandım.Neredeyse yarım gün Fifa 23 veya RDR 2 açık duruyordu ve hiç bilgisayarı kapatmadım yatana kadar (nadiren kapattığım oldu.).Sonrasında garantinin söylediğine göre cihazı ısındırdığımdan dolayı cihaz bozuldu.Ben bir hafta önce laptoptan video izlerken sol üst köşeden başlayan siyah bir renk tüm erkanı kapladı ve sonrasında ekran gitti.Bende garantiye gönderdim bana eski cihazdaki ssd yi yeni cihaza takıp gönderdiler.Siz kullanıcısı iseniz onların geçtiği uyarıya dayanarak laptopu 2 saatten fazla ağır oyunlar oynamayın sizde yaşayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Laptop ısınınca klavyenin sağ tarafında sıcaklık hissediyorum. Kulaklık için mikrofon girişi bir de ses girişi lazımda ses girişi koymuşlar ama mikrofon girişi koymamışlar ses kısık geliyordu Nahimic yükledim düzeldi. Fan Turbo modda bayağı ses çıkartıyor ama sıcak havayı tamamen üflemesine yarıyor ofis modu falan var onda MacBook gibi çalışıyor oyunları hep 2K ultrada oynadım RDR 2 GTA 5 Mafia definive Edition ETS 2 hiçbirinde kasma sorunu yaşamadım görüntü kalitesi mükemmel batarya bana göre iyi gidiyor. Şu anlık memnunum.

Hocam genel olarak bir uyarı geçeyim. Cihazı birkaç hafta kullandım. Neredeyse yarım gün FIFA 23 veya RDR 2 açık duruyordu ve hiç bilgisayarı kapatmadım yatana kadar (nadiren kapattığım oldu.).sonrasında garantinin söylediğine göre cihazı ısındırdığımdan dolayı cihaz bozuldu. Ben bir hafta önce laptoptan video izlerken sol üst köşeden başlayan siyah bir renk tüm erkanı kapladı ve sonrasında ekran gitti. Bende garantiye gönderdim bana eski cihazdaki SSD'yi yeni cihaza takıp gönderdiler. Siz kullanıcısı iseniz onların geçtiği uyarıya dayanarak laptopu 2 saatten fazla ağır oyunlar oynamayın sizde yaşayabilirsiniz.

Hoppala bunu duyduğum kötü oldu ileride de olabilir bu sıkıntı garanti bittikten sonra.

Hoppala bunu duyduğum kötü oldu ileride de olabilir bu sıkıntı garanti bittikten sonra.

İnternete baktığımda benim gibi bir olay yaşayan kimseyi görmedim. Ama cihazın performansı gayet süper ekran kartı 70 dereceyi maximum zorlasan bile geçmiyor ama işlemci ısınıyor çok zorlarsanız 90 derece görürsünüz ama ben genel olarak 85'İ geçmedi sıcaklık. Benim yaşadığım soruna nazarlık diyorum. Ama siz alacaksanız dikkat edin.

İnternete baktığımda benim gibi bir olay yaşayan kimseyi görmedim. Ama cihazın performansı gayet süper ekran kartı 70 dereceyi maximum zorlasan bile geçmiyor ama işlemci ısınıyor çok zorlarsanız 90 derece görürsünüz ama ben genel olarak 85'i geçmedi sıcaklık. Benim yaşadığım soruna nazarlık diyorum. Ama siz alacaksanız dikkat edin.

Bende de aynı cihaz mevcut fakat sizin yaşadığınız sıkıntıyı yaşamadım çok şükür. Genel olarak hayvan gibi performans veriyor. Watt kısıtlayınca zaten sıcaklık sıkıntısıda kalmıyor yemeyin de yanında yatın.

Bende de aynı cihaz mevcut fakat sizin yaşadığınız sıkıntıyı yaşamadım çok şükür. Genel olarak hayvan gibi performans veriyor. Watt kısıtlayınca zaten sıcaklık sıkıntısıda kalmıyor yemeyin de yanında yatın.

Evet hocam performans zaten mükemmel. Ben artık Turbo mod ile kullanıyorum.

Çünkü özel modda işlemcinin watt değerini bayağı arttırmıştım ondanda olabilir.

Hocam bu arada öneri için teşekkür ederim çok sağ olun. İşlemcinin watt değerini 30 küsur e çekince işlemcinin sıcaklığı neredeyse 80 dereceden 58'e düştü.Yük altında

Evet hocam performans zaten mükemmel. Ben artık Turbo mod ile kullanıyorum.

Çünkü özel modda işlemcinin watt değerini bayağı arttırmıştım ondanda olabilir.

Hocam bu arada öneri için teşekkür ederim çok sağ olun. İşlemcinin watt değerini 30 küsur e çekince işlemcinin sıcaklığı neredeyse 80 dereceden 58'e düştü. Yük altında.

Rica ederim. Size önerim boştayken 30W da kullanın. Oyunlar için 45W da kullanın. Çok güçlü oyunlar için arada 65W çıkarabilirsiniz.

İnternete baktığımda benim gibi bir olay yaşayan kimseyi görmedim. Ama cihazın performansı gayet süper ekran kartı 70 dereceyi maximum zorlasan bile geçmiyor ama işlemci ısınıyor çok zorlarsanız 90 derece görürsünüz ama ben genel olarak 85'İ geçmedi sıcaklık. Benim yaşadığım soruna nazarlık diyorum. Ama siz alacaksanız dikkat edin.
hocam cihazı bugün kudum da turbo modda mı 70i geçmiyor acaba benim cihazın gpu hellus açtığımda 73 gördü şu an da ayar falan mı yaptınız acaba bu arada cihaz müthiş ben çok beğenim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı