Laptop ısınınca klavyenin sağ tarafında sıcaklık hissediyorum. Kulaklık için mikrofon girişi bir de ses girişi lazımda ses girişi koymuşlar ama mikrofon girişi koymamışlar ses kısık geliyordu Nahimic yükledim düzeldi. Fan Turbo modda bayağı ses çıkartıyor ama sıcak havayı tamamen üflemesine yarıyor ofis modu falan var onda MacBook gibi çalışıyor oyunları hep 2K ultrada oynadım RDR 2 GTA 5 Mafia definive Edition ETS 2 hiçbirinde kasma sorunu yaşamadım görüntü kalitesi mükemmel batarya bana göre iyi gidiyor. Şu anlık memnunum.
Hocam genel olarak bir uyarı geçeyim. Cihazı birkaç hafta kullandım. Neredeyse yarım gün FIFA 23 veya RDR 2 açık duruyordu ve hiç bilgisayarı kapatmadım yatana kadar (nadiren kapattığım oldu.).sonrasında garantinin söylediğine göre cihazı ısındırdığımdan dolayı cihaz bozuldu. Ben bir hafta önce laptoptan video izlerken sol üst köşeden başlayan siyah bir renk tüm erkanı kapladı ve sonrasında ekran gitti. Bende garantiye gönderdim bana eski cihazdaki SSD'yi yeni cihaza takıp gönderdiler. Siz kullanıcısı iseniz onların geçtiği uyarıya dayanarak laptopu 2 saatten fazla ağır oyunlar oynamayın sizde yaşayabilirsiniz.