GameGaraj Slayer R9T 5060 C1 alınır mı?

coderturk55

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır oyuncu laptop arıyorum. Araştırmalarım sonucu GameGaraj Slayer r9t 5060 C1 modelini buldum. Sıcaklık değerlerini nasıldır, fan sesi rahatsız eder mi? Bu cihazı kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

NTBGRJUN556K0047-1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır oyuncu laptop arıyorum. Araştırmalarım sonucu GameGaraj Slayer r9t 5060 C1 modelini buldum. Sıcaklık değerlerini nasıldır, fan sesi rahatsız eder mi? Bu cihazı kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2509526

Hocam çok sessiz bir cihaz. Her Gaming laptop sesli çalışır ama rakiplerine göre çok sessiz. Ama ısındığını söyleyebilirim. İşlemcisi epey güçlü bu sebeple olabilir. Cihazda termal ped var bu sebeple pump out riski de yok. Bence bu fiyata alınabilecek başka bir cihaz yok. Kendi uygulaması da çok gelişmiş. Oradan watt limiti koyarsın işlemciye bu şekilde ısınmanın da önüne geçersin.

Hocam çok sessiz bir cihaz. Her Gaming laptop sesli çalışır ama rakiplerine göre çok sessiz. Ama ısındığını söyleyebilirim. İşlemcisi epey güçlü bu sebeple olabilir. Cihazda termal ped var bu sebeple pump out riskide yok. Bence bu fiyata alınabilecek başka bir cihaz yok. Kendi uygulamasıda çok gelişmiş. Oradan watt limiti koyarsın işlemciye bu şekilde ısınmanında önüne geçersin.

Ayrıca ben de bu bütçe civarına laptop bakıyorum, bu laptopu almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok sessiz bir cihaz. Her Gaming laptop sesli çalışır ama rakiplerine göre çok sessiz. Ama ısındığını söyleyebilirim. İşlemcisi epey güçlü bu sebeple olabilir. Cihazda termal ped var bu sebeple pump out riskide yok. Bence bu fiyata alınabilecek başka bir cihaz yok. Kendi uygulamasıda çok gelişmiş. Oradan watt limiti koyarsın işlemciye bu şekilde ısınmanında önüne geçersin.

Ayrıca bende bu bütçe civarına laptop bakıyorum bu laptopu almak istiyorum bende.

Çok teşekkür ederim 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı