GameGaraj Slayer R9T-5060 C1 alınır mı?

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Bu laptopu düşünüyoruz kardeşim için. Soğutma başarılı değilmiş sanırım. 60 bin TL'ye kadar başka marka da önerebilirsiniz. Çok arada kaldık. Uzun vadede üzer mi bilemedim ve servisi nasıl acaba? Bir sıkıntıda ürünün arkasında dururlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopu düşünüyoruz kardeşim için. Soğutma başarılı değilmiş sanırım. 60 bin TL'ye kadar başka marka da önerebilirsiniz. Çok arada kaldık. Uzun vadede üzer mi bilemedim ve servisi nasıl acaba? Bir sıkıntıda ürünün arkasında dururlar mı?
Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar soğutma değerlerini görmek istersen youtube de cihaztv incelemesini yaptı oradan bakabilirsin ama senin yerinde olsam hiç düşünmeden alırdım servis konusunda da herhangi bir sorun duymadım ama yinede araştırmanı tavsiye ederim.

Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar soğutma değerlerini görmek istersen YouTube'da cihaztv incelemesini yaptı oradan bakabilirsin ama senin yerinde olsam hiç düşünmeden alırdım servis konusunda da herhangi bir sorun duymadım ama yine de araştırmanı tavsiye ederim.

Şimdi diğer markalar aşağı yukarı uzun kullanımda kendini kanıtlamış markalar bu cihaz uzun kullanımda üzmez tabii de sonuçta yeni bir marka gibi her ne kadar eski bir marka olsa da yine de düşündürüyor acaba uzun süreçte sıkıntı açar mı diye zaten anladığım kadarıyla bunun dışında her şeyi tamam bir laptop gibi duruyor.

Şimdi diğer markalar aşağı yukarı uzun kullanımda kendini kanıtlamış markalar bu cihaz uzun kullanımda üzmez tabii de sonuçta yeni bir marka gibi her ne kadar eski bir marka olsa da yine de düşündürüyor acaba uzun süreçte sıkıntı açar mı diye zaten anladığım kadarıyla bunun dışında her şeyi tamam bir laptop gibi duruyor.

Ben GameGaraj almaya karar verdim fakat 5060 olan modeliyle 5070 modeli arasında kaldım. Bazıları 5070 için kötü diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı