GameGaraj Slayer r9t 5060 genel deneyim ve şarj nasıl?

Bütçe
60.000

GSamet36

Centipat
Daha fazla  
Şu anda MacBook Pro kullanıyorum ancak bazı mimarlık uygulamalarının macOS ile tam uyumlu olmaması nedeniyle Windows tabanlı bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden GameGaraj Slayer R9T (RTX 5060-C1) modeline yöneldim.

Kullananlara sormak istiyorum:

Pil performansı nasıl? İnternette gezinme gibi basit kullanımda ve Adobe Premiere Pro, After Effects, Photoshop gibi yoğun kullanım senaryolarında şarj süresi ne kadar gidiyor? MacBook Pro'ya göre belirgin bir fark var mı?

Isınma durumu nasıl? Fan sesi rahatsız ediyor mu, soğutma yeterli mi?

Bu cihaz, mimarlık ve Adobe programlarını aktif kullanan biri için uzun vadede yeterli olur mu?

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!

Ben de tam olarak aynı sebeple macbook’tan o bilgisayara geçtim. Bu ve bu tarz gaming laptoplarda şarj performansı aramak mantıksız. Ağır müh. programlarından birini bu cihazla açarsanız göreceğiniz maksimum ekran süresi 1.5 saat. Onun dışında bilgisayarın performansı bahsettiğiniz programlar için gayet yeterli ve uzun süre götürür diye düşünüyorum. Ben fansız macbook air’dan geçtiğim için mi bilmiyorum ama fan sesini yüksek buldum. Aynı bilgisayara sahip başka arkadaşlar da yorum yaparsa öğrenmiş oluruz (Belki gaming laptopların hepsi böyledir, 5-6 yıldır mac kullanıyorum).

Ben de tam olarak aynı sebeple macbook’tan o bilgisayara geçtim. Bu ve bu tarz gaming laptoplarda şarj performansı aramak mantıksız. Ağır müh. programlarından birini bu cihazla açarsanız göreceğiniz maksimum ekran süresi 1.5 saat. Onun dışında bilgisayarın performansı bahsettiğiniz programlar için gayet yeterli ve uzun süre götürür diye düşünüyorum. Ben fansız macbook air’dan geçtiğim için mi bilmiyorum ama fan sesini yüksek buldum. Aynı bilgisayara sahip başka arkadaşlar da yorum yaparsa öğrenmiş oluruz (Belki gaming laptopların hepsi böyledir, 5-6 yıldır mac kullanıyorum).
Gaming laptoplar genel olarak sesli çalışır. Düz ofis işlerinde vs düşük fan sesi gelse de hafif bir güç isteyen, zorlayan durumda direkt fan sesi yükselmeye başlar. MacBook airden geçtiğiniz için bu ses sizi direkt rahatsız etmiştir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı