İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

Bosta fazla gibi geldi bana. MSI Vector 18 45-50 derecelerde idleda. Kasanin daha buyuk olmasinin etkisi de vardir tabii ama 15 derece fark edecegini sanmiyorum.

Kıyasladığınız bilgisayar 3D versiyonu değil daha yüksek frekansda çalışıyor bu model + 150k fiyatı var emsali olan model 80k fiyatla satışta, kasanın mı fiyatın mı büyük olması etki bilemedim

CPU GPU sıcaklığı şu demek çok sağlıklı değil. Bu herkeste değişebilir.
  • cihazın bulunduğu oda sıcaklığı,
  • cihazın yerden yüksekliği,
  • aktif güç ve fan profili,
  • oynanan oyundaki grafik ayarları ve çözünürlük,
  • oynama süresi,
  • termal pad'lerin yerleşimi,
  • termal macunun miktarı ve sürülme biçimi
... gibi sıcaklıkları değiştirebilecek çok farklı parametreler var. Serin çalışsın herkes ister ama CPU 95-100°C, GPU 90°C olup MHz kısmıyorsa pek canınızı sıkmayın. En kötü biraz watt düşererek keyfinize bakabilirsiniz.

Yani serin çalışması herkesin istediği şey ama dediğin gibi bu işlemciler sıcak çalışabilmesi için tasarlanıyor son 10 yıldır. Ben açıkçası 82 derece ekran kartını sallamadım diğer tüm incelemelerde daha düşük ekran kartı sıcaklıkları var demek ki benimkinin termal macunu az ya da fazla sürülmüş yakında değiştirir kurtulurum

Hocam cihazın Control Center'ının ekran görüntüsünü atma şansınız var mı? Ayrıca fan sesi ve fan hızı ayarlamasında herhangi bir sıkıntı var mı? Bu konu hakkında Slayer 4 cihaz hakkında bir kaç tane şikayet vardı, bu cihazda var mı bilmek isterim.

Fan sesi Max'ta cidden rahatsız edici ama öldürmüyor ve kulaklık kullandığım için sorun olmuyor. Tam şu anda fan değerleri bu ve dışarıdan daha çok ses geliyor bana.

Bu da yaptığım ayarlamalar. İşlemciye 50 watt verince AAA oyunlarda ekran kartı nedense 128 watt güç çekiyor. Bu da başka bir sorun olabilir bilemedim. Gerçi bu halde de 140 ekran kartı 30 işlemci desek 170 watt yapar 80 watt kalıyor geriye ekran falan o kadar çeker mi?

Fan ayarlarım da böyle.

Hocam bunda g-sync özelliği var mı 4060 lı laptop ta yokta

Yok G-SYNC özelliği ben cihaz destekliyor ama GameGaraj lisans almadığı için aktif değil diye duydum sadece.
Hocam bende bu markanın r9t 5070 düz modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl 5060 lı modelle arasında çok fark olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…