İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

Merak ettiğim bir şey var. Gsynx bulunmuyormuş. Herhangi bir adaptive sync teknolojisini kullanmak mümkün değil midir bu cihazda? Görüntüdeki olası yırtılmaları nasıl engelleyeceğiz?

Merak ettiğim bir şey var. Gsynx bulunmuyormuş. Herhangi bir adaptive sync teknolojisini kullanmak mümkün değil midir bu cihazda? Görüntüdeki olası yırtılmaları nasıl engelleyeceğiz?
Harici ekranla kullanabilirsin tabiki kendi ekranında yok sadece

Gsync deneyimlemiş biri var mı abartilan bir özellik olduğunu düşünüyorum,freesync premium özelliğini açıp kapatiyorum zerre fark yok.Aydinlatacak birisi var mi?

Çekirdek farkı var sadece v RAM da bitmiyor ornek 4060 Ti Super ve 4070 Ti Super.

Yani 5060 laptop 4070 laptop ile eş değer güçte diye biliyorum o yüzden 2K'da zaten ikisi de VRAM darboğazına girecek ya 7K bütçeniz varsa 5070 alın ama laptop tarafında alınacak en fiyat performans cihazı 5070 Ti laptoplar. Artık 80-90k bandına düşmeye başladılar.

Kendi garantisi sorularınız varsa game garaj online destek sağlıyor soru sorabilirsiniz birde 5070 li versiyonu alan var mı

5070 Tİ slayer alıp bir sorun yaşayan var mı ? Alanlarında performanslar ilgili son yorumları nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…