İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

Hocam hayırlı olsun, çok güzel bir laptop aldınız bence. Oyun testlerini de merakla bekliyorum.

Teşekkürler şu anda hard diske Steam'den oyunlar yedekleniyor oradan çekeceğim. Sonra onlara da da yarın bakarım daha Windows 11 anahtarı bile satın alamadım

RDR2 var zaten deneyeceğim. Valorant var denerim BF1 denerim bir de. Cyberpunk'da var ama internetim limitli burada indiremem maalesef.

Teşekkürler şu anda hard diske Steam'den oyunlar yedekleniyor oradan çekeceğim. Sonra onlara da da yarın bakarım daha Windows 11 anahtarı bile satın alamadım

W11 keyini sakın Microsoft üzerinden almayın çok kazık. SağlamLisans gibi sitelerden 300TL'ye falan güvenli ve orijinal şekilde alabilirsiniz. Biliyorsanız da uyarmak istedim.

Dediğiniz oyunlar yeterli olur oradaki sonuç zaten her şeyi gösterir dediğim gibi limitlide deneyiz ve fan sesi ne kadar o çok önemli.

W11 keyini sakın Microsoft üzerinden almayın çok kazık. SağlamLisans gibi sitelerden 300TL'ye falan güvenli ve orijinal şekilde alabilirsiniz. Biliyorsanız da uyarmak istedim.

Alır mıyım hiç. Tüm paramı ben bu laptopa gömdüm (şaka bir yana vermem o kadar para) softexenden alıyorum ben genelde daha hiç sorun yaşamadım 70 TL'ye alacağım.

Dediğiniz oyunlar yeterli olur oradaki sonuç zaten her şeyi gösterir dediğim gibi limitlide deneyiz ve fan sesi ne kadar o çok önemli.

Tamam dengeli ayarda oyun testi isteniyor değil mi zaten genelde oyunları dengelide oynarım.

Hocam merhaba ayni laptopu ben de aldım Windows 10 Pro yükleme çalışıyorum Win kurduktan sonra flash bellekteki otomatik sürücü yükleme programını çalıştırıyorum soonra GeForce Experience yükelyip akran kartını güncelliyorum buraya kadar her şey düzgün gidiyor ancak oyun veya program çalıştırmaya başladığımda otomatik anakart üzerindeki AMD ekran kartı çalışıyor ne yaptıysam olmuyor NVIDIA Denetim Masası veya Control panel açılmıyor (aygıt yöneticiden 2 ekran kartı de yüklü görünüyor)

Öncelikle o otomatik sürücü yükleme programı her programı yüklemiyor tek tek klasörlere giriniz ve programları yükleyin önce kontrol merkezi başta olmak üzere yükleyin sonra otomatik yükeme programını çalıştırın en son NVIDIA'yı yükleyin bende öyle olmuştu.

Teşekkür ederim hocam , denemeye devam

11 yukleyın 10'da uyumluluk sorunları olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…