İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

GPU sıcak gibi bu kötü haber. CPU'ya watt limit ayarlanmasi throttlea girdigi sicakligin ayarlanabilmesi iyi. Tjmaxı sona cekerseniz throttlea girmez ama sogutma olarak iyi durmuyor gibi.

GPU sıcak gibi bu kötü haber. CPU'ya watt limit ayarlanmasi throttlea girdigi sicakligin ayarlanabilmesi iyi. Tjmaxı sona cekerseniz throttlea girmez ama sogutma olarak iyi durmuyor gibi.

Bencede ya 35W çekiyor işlemci ama 91 derece görmüş ek olarak garip bir şekilde GPU'da sıcak bu kadar olmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslemcinin sıcak calismasi göz ardi edilebilir 95 bile ok ama GPU gereksiz sıcak. Cihaz hava aliyor değil mi ya da Max fanda deneyebilir misiniz?

Max fanda 70dB falan ya yanında durulmaz bilgisayarın bir arkadaşın videosunda görmüştüm.

Limiti 70 yapınca da değişmiyor 40 watta çekmek lazım sanırım.

Diğer paylaştığınız resimlerde 35W çekiyor hocam gene sıcak bir de DLSS 4 falan onları açıp test edebilir misininz FPS ne durumda bir de bu 2K değil mi çözünürlük.

İslemcinin sıcak calismasi göz ardi edilebilir 95 bile ok ama GPU gereksiz sıcak. Cihaz hava aliyor değil mi ya da Max fanda deneyebilir misiniz?

Düşük W değerlerinde bence kabul edilemez ya 70-80W çekip bu sıcaklık olsa neyse ama 35 - 40W çekerken 85 bana fazla geldi.

Fanlari maxlayip dener misin,kontrolcu yazilimlar dandik oluyor noname oldugu icin.max fanda da boyleyse iade sebebi bence.140wattlik gpuyu sogutmak zor olmamalı.

70db olmasinin ihtimali yok.

Fanlari maxlayip dener misin, kontrolcu yazilimlar dandik oluyor noname oldugu icin. Max fanda da boyleyse iade sebebi bence. 140wattlik GPU'yu sogutmak zor olmamalı.

70dB olmasinin ihtimali yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş çok yakında yapmış olabilir ama değer böyle gözüküyor. Acaba RDR2 test eden arkadaşın ayarlarda mı sıkıntı var bence bu kadar sıcak çalışmaması lazım fanlar sağlam, pad var yani pek normal değil en kötü işlemci bile limit koydun mu sıcaklık düşürüyor.

Limiti 70 yapınca da değişmiyor 40 watta çekmek lazım sanırım.

@vadaa bu video adam MSI ile test ediyor baksana işlemci 70W çekiyor sıcaklık 86 anca oluyor ve GPU 69 derece yani 55W limit koysa en fazla 75 - 80 arasında olur işlemci sıcaklığı. Senin ayarlarda bir problem olabilir bu belki bu laptop bu kadar ısınmaz gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir 14900HX cihaz testini izleyin bu islemcilerin sıcak calismasi normal ama yani GPU'ya yakışmadı o sicakliklar, niyetim vardi üzdü.

Evet yani bu msin sogutmasi cok iyi duruyor hani bu kadar olmasin ama kötü de olmasin yani anlamadim Max fan testi lazım.

İslemcinin cok gecmesi göz ardi edilebilir 95 bile ok ama GPU gereksiz sıcak. Cihaz hava aliyor değil mi ya da Max fanda deneyebilir misiniz?

Asıl benim kafama bu takılmıştı. Cihazın altında stant yok stant tarzı bir şeyler koyup deneyebilirim.

Fanlari maxlayip dener misin, kontrolcu yazilimlar dandik oluyor noname oldugu icin. Max fanda da boyleyse iade sebebi bence. 140wattlik GPU'yu sogutmak zor olmamalı.

70dB olmasinin ihtimali yok.

Fanları maxlayınca 3 derece düşüş var ortalamada. 84e düşmüş oldu. İşlemci de 90'a de şöyle bir olayda var NVIDIA ekran kartları için 86 derece çok yüksek değil diye biliyorum. 95'e kadar dayanmıyor muydu onlar?

Bana garip geldi vallahi hocam MSI aşağı kalır yanı yok bunun belki daha iyidir soğutma ama arkadaşın ayarlarda sorun olabilir. @moonlightknight oyun içindende dener misiniz bir.

Bana garip geldi vallahi hocam MSI aşağı kalır yanı yok bunun belki daha iyidir soğutma ama arkadaşın ayarlarda sorun olabilir. @moonlightknight oyun içindende dener misiniz bir.

Normal değil hocam attığım videoya bakın orada 69 derece normali bu ekran kartı ısınmaması lazım o kadar. İşlemci de yüksek bence Max 80 derece olması lazım bu oyunda çünkü zorlamıyor ve limitli yani siz oyun içinden bir test alabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…