İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

Nvidia gpular 87 derecede güç kesiyor.Cihazin altini yukseltip maks fanda rdr2 bench atin 82 üstü ise bence iade.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia gpular 87 derecede güç kesiyor.Cihazin altini yukseltip maks fanda rdr2 bench atin 82 üstü ise bence iade.
Burada 74 derece diyor ama 120watta ilginç kısım 120 watta benzer sıcaklığı alıyorum 135 olunca 80 üstü oluyor yani benim laptopda mı sorun var

Edit: Bu arada iade etmeyi yine de pek düşünmüyorum Önce termal pastasını falan değiştiririz en kötü ayar çeker kullanırım 86 dereceleri daha önceki laptopumda ve arkadaşın laptopunda da görmüştüm ölümcül bir sıcaklık değil. Ancak cidden internetteki laptoplar daha serin çalışırken benimki niye böyle? Merak konusu

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki gibi olmalı.
Yeniden kurun her şeyi sıfırdan aynı olursa iade edin yenisini göndersinler ya da.

Ben.

Bir yerde sıkıntı var gibi bak bu başka bir arkadaş atmış 55W limitli 1200p.

Dosya Ekleri

• 1222.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum sıfır cihazın pastasıyla neden uğrasasın ıade et yenısını göndersınler.

Hocam benim kafam çok karıştı bu cihaz şu an alınır mı alınmaz mı?

Ve en önemlisi cihaz boşta iken saçma bir şekilde fan sesi yapıyor mu veya oyundayken fan sesi rahatsız ediyor mu klavyeye sıcaklığı veriyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…