İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

3D olanla diğer işlemci arasında devasa farklar var mıdır sizce?

Vardır oyunlarda net hissedilir ama zaten her koşulda 3D olan alınır 10k fark ile sadece işlemci değişmiyor SSD ve RAM de değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant testi yapıldı hocam 55W limitli.

700 FPS iyiymiş

Güzel donanim hayirli olsun tekrardan. Valorant testi gelir mi?
Bu fiyata bu ülkede bu donanimi alabilmek guzel islemcisi masaustu ust seviye masaüstü islemcilerine kafa tutar 90+ dereceler normal CPU için.

Valorant'ı bir internet kotama bakıp indirmeliyim ya dün oyunlar falan Windows sürücüleri derken bayağı indirme yaptım.

700 FPS iyiymiş ab

Valorant'ı bir internet kotama bakıp indirmeliyim ya dün oyunlar falan Windows sürücüleri derken bayağı indirme yaptım.

2K Low ayarlarda 55W limitli.

Bu da limitsiz @vadaa bunu yapan arkadaş 1000 FPS görmüş.

Dosya Ekleri

• photo_2025-05-09_19-00-04.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 158
Ben MSI Afterburner'da cponun kullanımı dışında ki verileri gösteremedim sıcaklık vs sizde nasıl göründü ekstra bir ayarı mı var?

Az sonra Warzone indirmesi bitecek onunda test sonucunu atarım buraya, Valorant, LoL, CS2, Rust, Assassin's Creed Shadows bunların hepsini test edip atarım buraya.

Güzel ya ucuz etin yahnisilik bir durum yok gibi umarım kroniği falan da çıkmaz.

Cihaz net premium hissiyatı veriyor ondan emin olabilirsin.

Az sonra Warzone indirmesi bitecek onunda test sonucunu atarım buraya, Valorant, LoL, CS2, Rust, Assassin's Creed Shadows bunların hepsini test edip atarım buraya.

Cihaz net premium hissiyatı veriyor ondan emin olabilirsin.

Rust'ı merak ediyorum çok sistem tüketiyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…