İnceleme GameGaraj Slayer R9T-99HX-5070 Ti laptop

Bugün 3D olmayan versiyonu elime geçti. Şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor. Boşta fan sesi rahatsız etmiyor, yükte bence aşırı fazla bir ses yok (gaming laptopları düşününce benzer bir ses aralığı var.) Yarına doğru oyun testlerine başlar buraya bilgilendime yaparım.

Şimdilik yapabileceğim oyun testleri RE4 ve Mafia III Def. Edition

Son düzenleme:
Uzun süreli oyun oynamadı sıcaklık artıyor mu? Ek olarak fan sesi ne durumad rahatsız ediyor mu oyun sırasında.

Kulaklık takılı o yüzden duymuyorum ama çıkarttıgımda evet fan iyi hızda çalışıyor ama rahatsız eder mi dersen bence hayır ortalama fan sesi denebilir.

2 saatden fazla Warzone oynadım sıcaklık değerleri artmıyor cpo 85 GPU 70 ortalama denebilir.

O zaman alıyorum bende ya bayağı iyi gibi sonuçlar.

Alanlara hayırlı olsun. Pil ömrü nasıl acaba? Şöyle 1 saat civarı pilde internette takılıp, ekran parlaklığı da ortalardayken yüzde kaç azalıyor söyleyen çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.

Ya aslında denemem lazım ama oyun oynamaktan vakit bulamıyorum hani pil sağlığı içinde bir kez bitirmem lazım şu bataryayı

x3d versiyonu youtubeden izlediğim canlı yayında cpu max 78( limitsiz) gpu da max 80 görüyor (140w)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…