GameGaraj Slayer R9T vs ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-RV075

Hypertrophy

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım. İkisinden birini sipariş vermek üzereyim ama hangisini alacağıma karar veremedim sizce hangisi daha mantıklı tercih. Sadece sistem gücü açısından değil aynı zamanda kasa kalitesi ve soğutma performansı da çok önemli benim için. Oynayacağım oyunlar çok ağır sistem istemiyor MOBA oyunları oynayacağım.

GameGaraj Slayer R9T-5070 C1 AMD Ryzen 9 8945HX 32 GB RAM 1TB SSD RTX5070 16" 300Hz QHD+ FreeDOS Gaming laptop.

ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-RV075 Intel Core i7 14650HX 16 GB 1TB SSD RTX5060 FreeDOS 16" taşınabilir bilgisayar.

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım. İkisinden birini sipariş vermek üzereyim ama hangisini alacağıma karar veremedim sizce hangisi daha mantıklı tercih. Sadece sistem gücü açısından değil aynı zamanda kasa kalitesi ve soğutma performansı da çok önemli benim için. Oynayacağım oyunlar çok ağır sistem istemiyor MOBA oyunları oynayacağım.

GameGaraj Slayer R9T-5070 C1 AMD Ryzen 9 8945HX 32 GB RAM 1TB SSD RTX5070 16" 300Hz QHD+ FreeDOS Gaming laptop.

ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-RV075 Intel Core i7 14650HX 16 GB 1TB SSD RTX5060 FreeDOS 16" taşınabilir bilgisayar.
R9T, F16 fazla pahalı.

Hocam ben fazla anlamadığımdan soruyorum F16'yı fazla pahalı yapan işlemcisi mi çünkü GameGaraj'ın 5060'lı modelleri de 62-63 bin bandında.

Hem ekran kartı hem işlemci hem panel hem soğutma hepsinde bariz GameGaraj üstünlüğü var. Tabii ki Slayer alin. Düşünmenize gerek yok ASUS TUF o ASUS ROG değil.

Hem ekran kartı hem işlemci hem panel hem soğutma hepsinde bariz GameGaraj üstünlüğü var. Tabii ki Slayer alin. Düşünmenize gerek yok ASUS TUF o ASUS ROG değil.

Soğutma olarak eşit cihazlar yeni TUF F16 modelleri gayet serin çalışıyor.

Soğutma açısından ben de f16 serisinde hep olumlu yorumlar gördüm ama gamegaraj r9 serisinde ısınma problemi yaşandığına dair birkaç konu okudum kafamı karıştıran da bu oldu açıkçası

En son ısıniyordu bu cihazlar düzeltmişlerse iyi o zaman. Yine de bence Slayer tercih edilmeli. TUF'u pahalı yapan islemcisimi demiş arkadaş. GameGaraj'in işlemcisi daha güçlü.

En son ısıniyordu bu cihazlar düzeltmişlerse iyi o zaman. Yine de bence Slayer tercih edilmeli. TUF'u pahalı yapan islemcisimi demiş arkadaş. GameGaraj'in işlemcisi daha güçlü.
Tuf’u pahalı yapan işlemcisi mi değil de gereksiz pahalı olmasının sebebi işlemcisinin o kadar para etmeyeceği durumu mu diye sordum hocam yanlış anlamışsınız

Soğutma açısından ben de F16 serisinde hep olumlu yorumlar gördüm ama GameGaraj R9 serisinde ısınma problemi yaşandığına dair birkaç konu okudum kafamı karıştıran da bu oldu açıkçası.

Soğutması ne kadar da güzel olsa gereksiz pahalı r9t daha iyi olacaktır.

TUF'u pahalı yapan işlemcisi mi değil de gereksiz pahalı olmasının sebebi işlemcisinin o kadar para etmeyeceği durumu mu diye sordum hocam yanlış anlamışsınız.

Hocam siz bilirsiniz de millet MSI Vector ASUS ROG gibi markalara göz yumup GameGaraj'in bu kasasını aliyor. Siz ise saydığım modellere göre daha düşük model olan TUF için kafanız karışıyor. Üstelik donanimi diğerine göre güçsüz ve pahalı. Tongfang kasa kullanıyor GameGaraj ısınma sorunu yok ama biraz fazla fan sesi duyabilirsiniz o da normal bence. Mesela ben TUF 5 bin TL daha ucuz olsa bile yine Slayer tercih ederdim. TUF'un RAM'inin 32 GB çıkarmak zaten 5 bin TL'ye mal olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı