GameGaraj Slayer R9T vs X7T

aldınız mı bende r9t ile x7t arasında kaldım
Hayir alamadım saçma sapan fiyat yükseltmeleri yüzünden. Zaten fiyatları meshur markalarla ayni seviyeye çektiler neredeyse. İndirime girince gg de digerleriyle ayni oranda indirime girerse bilindik markalardan alıp yoluma devam edeceğim. Şuan pek bir mantığı kalmadı alıp denenmeye değecek bir fiyatı performans ürünü değil benim nezdimde...

Hayir alamadım saçma sapan fiyat yükseltmeleri yüzünden. Zaten fiyatları meshur markalarla ayni seviyeye çektiler neredeyse. İndirime girince gg de digerleriyle ayni oranda indirime girerse bilindik markalardan alıp yoluma devam edeceğim. Şuan pek bir mantığı kalmadı alıp denenmeye değecek bir fiyatı performans ürünü değil benim nezdimde...
indirimler ne zaman girecek ki beklemeye değer mi

Tabiki değer hocam. Gg açısından konusayim 2 hafta önce 53 bin olan x7t 5060 suan 61 bin oldu. Kasimda yine bu fiyatlara inerse 8 bin fazladan vermek beni üzer. Tercih meselesi tabiki...
Kararımı değiştirdim hocam :) 30 35 bin e kadar laptop alıp üstüne 25bine kadar masaüstüme ekran kartı almayı düşünüyorum
MSI NB CYBORG 15 A13VE-1863XTR, Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, I5-13420H, 16GB RAM DDR5, RTX4050 GDDR6 6GB, 512GB SSD, DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Nasıldır sizce genelde 3050 liler var bu fiyata 4060 lı laptop bulursam alıcam 35bine kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı