GameGaraj Slayer RTX5070 Ti alınır mı?

Bütçe
80000-90000

ArtemisKD

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteye geçtiğimden beri RTX 3050(4 GB) laptop kullanıyorum. Hem oyun oynuyorum hem de bilgisayar bilimi ve mühendisliği okuyacağım. Bu durumda hem derslerde kullanabileceğim hem de gerektiğinde eğlence için kullanbileceğim bir laptop için para biriktiriyorum. ASUS ve MSI 5070 Ti'lar 100000'den başlarken fiyat çok uygun geldi, düşünceleriniz neler? (Power saving modunda ders içinde şarjının ne kadar gideceği önemli şu anki bilgisayarımda bu sürenin 1.5 saat olması çok zorluyor benzer sıkıntıyı yaşar mıyım?)

Tongfang GM5IX gibi bir kasa kullanılmış, bu sefer MSI kasa yerine Tongfang kasalardan gidilmiş sanırım. Bu kasalar yeni üretildi diye biliyorum, bu sebeple kasa kalitesi ve kasa soğutması hakkında kesin bir şey demem mümkün değil. Donanım ve panel olarak fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz, rakipleri 110-120 bin TL civarında. Pil tasarrufu modunda 2-3 saat rahat gider, 99Wh batarya kapasitesine sahip. Kasayı iyice bir araştıracağım, eğer kasa sağlamsa düşünmeden alınır.

Son düzenleme:
Oha bu neymiş

Tongfang GM5IX gibi bir kasa kullanılmış, bu sefer MSI kasa yerine Tongfang kasalardan gidilmiş sanırım. Bu kasalar yeni üretildi diye biliyorum, bu sebeple kasa kalitesi ve kasa soğutması hakkında kesin bir şey demem mümkün değil. Donanım ve panel olarak fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz, rakipleri 110-120 bin TL civarında. Pil tasarrufu modunda 2-3 saat rahat gider, 99Wh batarya kapasitesine sahip. Kasayı iyice bir araştıracağım, eğer kasa sağlamsa düşünmeden alınır.
Yemişim sogutmasını 140watt zaten gpu.cpunun 64 l3ü var ona da 60 watt limit koyulur geçilir.Böyle f/p donanım görmedim bayadır.

Oha bu neymiş

Yemişim sogutmasını 140watt zaten gpu.cpunun 64 l3ü var ona da 60 watt limit koyulur geçilir.Böyle f/p donanım görmedim bayadır.
ptm türevi macunla geliyor bi de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı