GameGaraj Slayer RTX5070 Ti alınır mı?

Bütçe
80000-90000
Bendeki 4070i ilana koydum hocam satılırsa bende alacağım ekran kartı wattı düşük olması cok etkiler mi?
@moonlightknight hocamin dedigi gibi, 5070TI laptop icin olabilecek en yuksek watt degeri bu zaten. 5080 ve 5090 icin 150+25 watt degeri oluyor.
Bu watt degerlerine ragmen 4080 laptoptan daha iyi sonuclar veriyor testlerde.

Ben de bu aralar laptop arayisindaydim. Testleri de cikarsa tercih edebilirim bunu. MSI ve Asus gibi WASD tuslarini saydam yapmayip, kasaya gereksiz bir rgb bari eklememeleri cok guzel olmus. MSI ve Asus neden boyle sacma bir tasarimi tercih ediyor anlamiyorum.

Son düzenleme:

Ben risk alıp aldım direkt burada yapmamı istediğiniz testler varsa yapabilirim birkaç gün içinde.

Geçen hafta Slayer 4 XL aldım 14700hx 4060’lı ertesi gün servise gönderdim.
Cihaz boştayken bile aşırı fan sesi yapıyor, tamam yük altında sesli çalışması normal ama masaüstünde beklerken bile 3000rpm fan hızı vardı.
Şu an hala serviste cihazım haber bekliyorum eğer sorun bulamadık derlerse iade edicem.

GGaraj alırken bunlara dikkat edin kısacası.

Kasa hakkında bilgi edinirseniz paylaşır mısınız?

Ben risk alıp aldım direkt burada yapmamı istediğiniz testler varsa yapabilirim birkaç gün içinde.
Biri aşağıda bekleme modunda/masaüstünde iken bile fan fazla çalışıyor demiş buna bakabilir misiniz? Haricen bir Passmark ile nasıl alıyor, bekleme halinde iken ve ağırlık altında ikenki sıcaklık değerleri nelerdir falan bakabilirseniz çok iyi olur-

Cihazı alan ytde video yükleyen birine sordum üretici kim bilmiyorum ama üst alüminyum alt plastikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…