GameGaraj Slayer RTX5070 Ti alınır mı?

Bütçe
80000-90000
Bendeki 4070i ilana koydum hocam satılırsa bende alacağım :) ekran kartı wattı düşük olması cok etkiler mi?
@moonlightknight hocamin dedigi gibi, 5070TI laptop icin olabilecek en yuksek watt degeri bu zaten. 5080 ve 5090 icin 150+25 watt degeri oluyor.
Bu watt degerlerine ragmen 4080 laptoptan daha iyi sonuclar veriyor testlerde.

Ben de bu aralar laptop arayisindaydim. Testleri de cikarsa tercih edebilirim bunu. MSI ve Asus gibi WASD tuslarini saydam yapmayip, kasaya gereksiz bir rgb bari eklememeleri cok guzel olmus. MSI ve Asus neden boyle sacma bir tasarimi tercih ediyor anlamiyorum.

Son düzenleme:
@moonlightknight hocamin dedigi gibi, 5070 Ti laptop icin olabilecek en yuksek watt degeri bu zaten. 5080 ve 5090 icin 150+25 watt degeri oluyor.
Bu watt degerlerine ragmen 4080 laptoptan daha iyi sonuclar veriyor testlerde.

Ben de bu aralar laptop arayisindaydim. Testleri de cikarsa tercih edebilirim bunu. MSI ve ASUS gibi WASD tuslarini saydam yapmayip, kasaya gereksiz bir RGB bari eklememeleri cok guzel olmus. MSI ve ASUS neden boyle saçma bir tasarimi tercih ediyor anlamıyorum.

Ben risk alıp aldım direkt burada yapmamı istediğiniz testler varsa yapabilirim birkaç gün içinde.

Ben risk alıp aldım direkt burada yapmamı istediğiniz testler varsa yapabilirim birkaç gün içinde.
Hayirli olsun hocam. Aslinda kafamda 2 soru var laptopla ilgili. Ilki islemcinin sicaklik degerleri, ikincisi de pil suresi. Eger benchmark yaparsaniz sonuclari yazarsaniz cok sevinirim hocam.

Geçen hafta Slayer 4 XL aldım 14700hx 4060’lı ertesi gün servise gönderdim.
Cihaz boştayken bile aşırı fan sesi yapıyor, tamam yük altında sesli çalışması normal ama masaüstünde beklerken bile 3000rpm fan hızı vardı.
Şu an hala serviste cihazım haber bekliyorum eğer sorun bulamadık derlerse iade edicem.

GGaraj alırken bunlara dikkat edin kısacası.

Tongfang GM5IX gibi bir kasa kullanılmış, bu sefer MSI kasa yerine Tongfang kasalardan gidilmiş sanırım. Bu kasalar yeni üretildi diye biliyorum, bu sebeple kasa kalitesi ve kasa soğutması hakkında kesin bir şey demem mümkün değil. Donanım ve panel olarak fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz, rakipleri 110-120 bin TL civarında. Pil tasarrufu modunda 2-3 saat rahat gider, 99Wh batarya kapasitesine sahip. Kasayı iyice bir araştıracağım, eğer kasa sağlamsa düşünmeden alınır.
Kasa hakkında bilgi edinirseniz paylaşır mısınız?

Biri aşağıda bekleme modunda/masaüstünde iken bile fan fazla çalışıyor demiş buna bakabilir misiniz? Haricen bir Passmark ile nasıl alıyor, bekleme halinde iken ve ağırlık altında ikenki sıcaklık değerleri nelerdir falan bakabilirseniz çok iyi olur-

Kasa hakkında bilgi edinirseniz paylaşır mısınız?

Biri aşağıda bekleme modunda/masaüstünde iken bile fan fazla çalışıyor demiş buna bakabilir misiniz? Haricen bir Passmark ile nasıl alıyor, bekleme halinde iken ve ağırlık altında ikenki sıcaklık değerleri nelerdir falan bakabilirseniz çok iyi olur-
Cihazı alan ytde video yükleyen birine sordum üretici kim bilmiyorum ama üst alüminyum alt plastikmiş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı