GameGaraj Slayer vs ASUS TUF F15

Bütçe
11k
@duran10 @Indra128
Kasaları karşılaştırınca bir fark görünmüyor boyut port sayısı aynı ancak kodları farklı neresinde bir farklılık olduğunu bilemiyorum ne yazık ki.

Eski kasası galiba.
ASUS olanı seçmenizi öneririm. Alternatif olarak MSI Katana GF66 laptop da alınabilir.

Isınma sorunu olmasaydi düşünebilirdim çünkü ekran kartı 6 GB. Sizce 4 GB'le 6 GB arasında çok fark var mı 4gbb sorun olur mu?

Son düzenleme:
RTX 3050 Ti olan modeli almanızı tavsiye ederim RTX 3050'den performansı daha iyi ve GameGaraj iyi bir markadır. Fiyatlar düşmesi yerine daha da yükselebilir. GameGaraj'ın sitesinden de alabilirsiniz. Daha önceden GameGaraj ürünü kullanmıştım kaliteli bir ürün.

Game Garaj Slayer 5XL-3050Ti C2 Intel Core i5-11400H 16GB Ram 512GB SSD 17.3" Full HD 144Hz RTX3050Ti FreeDos Oyuncu Dizüstü Bilgisayar + Çanta Hediyeli | Garajonline

Ama ASUS'un ekran kartı 75W GameGaraj'in 60W bu yüzden performansları aynı olacaktir.

Resim atar misiniz ve oyunlardaki FPS degerlerini.

Hocam şu an yanımda değil yeni aldığım için sadece Valorant var şarjda 120-130 FPS alıyorum şarjda oynamazsanız 30 FPS sabit.
Edit: Galeride varmış fotoğraf ama karanlık.
20211028_230927.jpg

Ama ASUS'un ekran kartı 75W GameGaraj'in 60W bu yüzden performansları aynı olacaktir.
hocam çektiği Watt değeri önemli değil önemli olan gösterdiği performansıdır. bu nedenle size önerim RTX 3050Ti olanı almanız .

Benchmark burada hocam bakabilirsiniz ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu an yanımda değil yeni aldığım için sadece Valorant var şarjda 120-130 FPS alıyorum şarjda oynamazsanız 30 FPS sabit.

Düşük ayarlarda mı yoksa yüksek ayarlarda mı 130 FPS ve 30 FPS sabit derken yanlış yazdınız herhalde Valorant'ı telefondan oynasam 30 FPS verir zaten.

Bende GameGaraj tracer 7T 144'ü kullanıyorum performansal açıdan gayet mutlu ediyor kasasıda bayağı iyi ancak sıcaklıklar vakit vakit 90ları görüp sonrasında 80 derecelere doğru gidiyor ben memnunum isterseniz fps ve sıcaklıkları atarım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı