ASUS olanı seçmenizi öneririm. Alternatif olarak MSI Katana GF66 laptop da alınabilir.
RTX 3050 Ti olan modeli almanızı tavsiye ederim RTX 3050'den performansı daha iyi ve GameGaraj iyi bir markadır. Fiyatlar düşmesi yerine daha da yükselebilir. GameGaraj'ın sitesinden de alabilirsiniz. Daha önceden GameGaraj ürünü kullanmıştım kaliteli bir ürün.
Game Garaj Slayer 5XL-3050Ti C2 Intel Core i5-11400H 16GB Ram 512GB SSD 17.3" Full HD 144Hz RTX3050Ti FreeDos Oyuncu Dizüstü Bilgisayar + Çanta Hediyeli | Garajonline
ASUS bence aynısı bende var çok memnunum.
Resim atar misiniz ve oyunlardaki FPS degerlerini.
hocam çektiği Watt değeri önemli değil önemli olan gösterdiği performansıdır. bu nedenle size önerim RTX 3050Ti olanı almanız .Ama ASUS'un ekran kartı 75W GameGaraj'in 60W bu yüzden performansları aynı olacaktir.
Hocam şu an yanımda değil yeni aldığım için sadece Valorant var şarjda 120-130 FPS alıyorum şarjda oynamazsanız 30 FPS sabit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.