@duran10@Indra128
Kasaları karşılaştırınca bir fark görünmüyor boyut port sayısı aynı ancak kodları farklı neresinde bir farklılık olduğunu bilemiyorum ne yazık ki
@duran10@Indra128
Kasaları karşılaştırınca bir fark görünmüyor boyut port sayısı aynı ancak kodları farklı neresinde bir farklılık olduğunu bilemiyorum ne yazık ki.
RTX 3050 Ti olan modeli almanızı tavsiye ederim RTX 3050'den performansı daha iyi ve GameGaraj iyi bir markadır. Fiyatlar düşmesi yerine daha da yükselebilir. GameGaraj'ın sitesinden de alabilirsiniz. Önceden GameGaraj ürünü kullanmıştım kaliteli bir ürün .
RTX 3050 Ti olan modeli almanızı tavsiye ederim RTX 3050'den performansı daha iyi ve GameGaraj iyi bir markadır. Fiyatlar düşmesi yerine daha da yükselebilir. GameGaraj'ın sitesinden de alabilirsiniz. Daha önceden GameGaraj ürünü kullanmıştım kaliteli bir ürün.
Hocam şu an yanımda değil yeni aldığım için sadece Valorant var şarjda 120-130 FPS alıyorum şarjda oynamazsanız 30 FPS sabit.
Edit: Galeride varmış fotoğraf ama karanlık.
Bende GameGaraj tracer 7T 144'ü kullanıyorum performansal açıdan gayet mutlu ediyor kasasıda bayağı iyi ancak sıcaklıklar vakit vakit 90ları görüp sonrasında 80 derecelere doğru gidiyor ben memnunum isterseniz fps ve sıcaklıkları atarım