Hocam TDP yazan kısım ekran kartının çekebileceği maksimum Watt 'dır . Bu watt değerleri bütün RTX 3050 Ti ve RTX 3050 bulunan laptop bilgisayarlar için geçerli . İki ekran kartı da maksimum 75W çekiyor fakat performans farkı var .
RTX 3050Ti :NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Mobile Specs
RTX 3050 NVIDIA GeForce RTX 3050 Mobile Specs
Hocam TDP yazan kısım ekran kartının çekebileceği maksimum Watt'dır. Bu Watt değerleri bütün RTX 3050 Ti ve RTX 3050 bulunan laptop bilgisayarlar için geçerli. İki ekran kartı da maksimum 75W çekiyor fakat performans farkı var.
RTX 3050 Ti:NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Mobile Specs
RTX 3050 NVIDIA GeForce RTX 3050 Mobile Specs
Evet, seçim sana kalmış. ASUS alırsan ram eklemen gerekir. Soğutma anlamında hangisi daha iyi bilmiyorum. Çok fark olduğunu sanmıyorum. Ram alıp takmakla uğraşmak istemezseniz gamegaraj daha mantıklı.
Ben HC modeli kullanıyorum hocam. HCB ile farkı Thunderbolt 4. FX506H modellerin kasaları aynı. RAM Dual-Channel ile Valorant'ta en aşağı 170-180 oluyordu. Win11'de ısı değerleri azaldı. Desktop 41 derecelerde oluyor turbo ve performans modunda. Üstüne de -30 UV ve genel performans arttı. F15'te ram takviyesi olmadan performansı karşılaştırmamak lazım kısaca. Başka merak edilen konu varsa cevaplayabilirim. ^^
Ben hc modeli kullanıyorum hocam. Hcb ile farkı Thunderbolt 4. FX506h modellerin kasaları aynı. RAM Dual-Channel ile Valorant'ta en aşağı 170-180 oluyordu. Windows 11'de sıcaklık değerleri azaldı. Desktop 41 derecelerde oluyor Turbo ve performans modunda. Üstüne de -30 UV ve genel performans arttı. F15'te RAM takviyesi olmadan performansı karşılaştırmamak lazım kısaca. Başka merak edilen konu varsa cevaplayabilirim. ^^