GameGaraj Slayer vs ASUS TUF F15

Bütçe
11k
Yenilenmiş ürün.

Tamam hocam o zaman almayayım iyi beklemişim mesajınızı.
Hocam aldım laptopu inşallah bir sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Tama
Hocam HC model mi var sizde. Bu arada bana v309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine . HC için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.

Evet hc modeli var driverleri Windows Update'den yükledim.

Burada yazmıştım aslında ne yapman gerektiğini. Ekleyeceğim bir şey yok. Zaten win update ile çoğu şey halloluyor.

Hocam BIOS Update yapınca sıfırlanıyor mu PC ve nasıl yapacağım güncelleme ısınma sorununa gelirsekte fanlar dönmüyormuş ve Windows'u yeni kurduğum için arka planda işlemler yapııyor sıcaklık normalmiş.

Hocam bu nasıl https://www.letgo.com/tr-tr/i/kings...book-ram_6a0a45f4-d7a0-4428-b4cc-2b9fe6fbb6b9 kutusu hiç açılmamış N11 de 400 lira burada 300 alınabilir mi?

Şimdi buradakileri yap. Zaten güncellemelerin hepsi bitince yeniden başlatırsın. O zaman BIOS'a atıyor güncellemeyi onayla bitiyor. Merak etme herhangi bir veri kaybı yok .
Hocam bu 1Rx16. Benim aldığım 1Rx8. Tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim . Alabilirsin.

Son düzenleme:

Uzaktaymış hocam N11'den alacağım.

Yaptım ama BIOS açılmadı daha sonra güncellerim BIOS'u.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…