Yenilenmiş ürün.
Hocam aldım laptopu inşallah bir sorun çıkmaz.Hocam olmadı laptop elinize ulaşınca bakarız. Eskiden Dual-Channel yapınca 2993 MHz çalışıyordu RAM'ler. BIOS Update ile çözüldü. Belki adam ondan size öyle yazmış olabilir. Alanlarda hep 3200MHz Micron'ya da Samsung RAM ile geldi alet.
Hayırlı olsun hocam. Ben de SSD aldım. Takması kolaydı. Eğer ek bütçe varsa şimdiden SSD ve RAM'i al derim. İkisi toplam 860 civarı ediyor.Tamam hocam o zaman almayayım iyi beklemişim mesajınızı.
Hocam aldım laptopu inşallah bir sorun çıkmaz.
Hayırlı olsun hocam. Ben de SSD aldım. Takması kolaydı. Eğer ek bütçe varsa şimdiden SSD ve RAM'i al derim. İkisi toplam 860 civarı ediyor.
https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-sx8100-512gb-3500-2400mb-s-m-2-pcıe-nvme-ssd-asx8100np-512gt-c-p-HBV0000195YJM?magaza=Hepsiburada
Hayırlı olsun hocam. Ben de SSD aldım. Takması kolaydı. Eğer ek bütçe varsa şimdiden SSD ve RAM'i al derim. İkisi toplam 860 civarı ediyor.
https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-sx8100-512gb-3500-2400mb-s-m-2-pcıe-nvme-ssd-asx8100np-512gt-c-p-HBV0000195YJM?magaza=Hepsiburada
Hocam HC model mi var sizde. Bu arada bana v309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksineHocam onları sonra alırım inşallah çünkü 780 lira vade farkı verdim 6 taksit için.
Hocam laptop geldi W11 kurdum şu an laptop üzerinden yazıyorum driverleri nasıl kuracağımı afedersiniz mala anlatır gibi aşama aşama anlatır mısınız?
Tama.
Hocam hc model mi var sizde. Bu arada bana V309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine. Hc için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.
Tama.
Hocam hc model mi var sizde. Bu arada bana V309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine. Hc için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.
ASUS TUF Gaming FX506HC-HN011 alınır mı?
10k fiyat var önerir misin bir D easus TUF dash var o da 9.200 falan sence hangisini almalıyım? Hocam dash'in işlemci seçenekleri 4 çekirdek sadece. TUF Gaming'i alabilirsin.www.technopat.net
Burada yazmıştım aslında ne yapman gerektiğini. Ekleyeceğim bir şey yok. Zaten Win Update ile çoğu şey halloluyor.
Hocam BIOS Update yapınca sıfırlanıyor mu PC ve nasıl yapacağım güncelleme ısınma sorununa gelirsekte fanlar dönmüyormuşve Windows'u yeni kurduğum için arka planda işlemler yapııyor sıcaklık normalmiş.
Hocam bu 1Rx16. Benim aldığım 1Rx8. Tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedimHocam BIOS Update yapınca sıfırlanıyor mu PC ve nasıl yapacağım güncelleme ısınma sorununa gelirsekte fanlar dönmüyormuşve Windows'u yeni kurduğum için arka planda işlemler yapııyor sıcaklık normalmiş.
Hocam bu nasıl https://www.letgo.com/tr-tr/i/kings...book-ram_6a0a45f4-d7a0-4428-b4cc-2b9fe6fbb6b9 kutusu hiç açılmamış N11 de 400 lira burada 300 alınabilir mi?
Eki Görüntüle 1206743
Şimdi buradakileri yap. Zaten güncellemelerin hepsi bitince yeniden başlatırsın. O zaman BIOS'a atıyor güncellemeyi onayla bitiyor. Merak etme herhangi bir veri kaybı yok.
Hocam bu 1RX16. benim aldığım 1RX8. tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim. Alabilirsin.
Eki Görüntüle 1206743
Şimdi buradakileri yap. Zaten güncellemelerin hepsi bitince yeniden başlatırsın. O zaman BIOS'a atıyor güncellemeyi onayla bitiyor. Merak etme herhangi bir veri kaybı yok.
Hocam bu 1RX16. benim aldığım 1RX8. tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim. Alabilirsin.
Tamam hocamUzaktaymış hocam N11'den alacağım.
Yaptım ama BIOS açılmadı daha sonra güncellerim BIOS'u.