GameGaraj Slayer vs ASUS TUF F15

Bütçe
11k
Yenilenmiş ürün.

Tamam hocam o zaman almayayım iyi beklemişim mesajınızı.
Hocam olmadı laptop elinize ulaşınca bakarız. Eskiden Dual-Channel yapınca 2993 MHz çalışıyordu RAM'ler. BIOS Update ile çözüldü. Belki adam ondan size öyle yazmış olabilir. Alanlarda hep 3200MHz Micron'ya da Samsung RAM ile geldi alet.
Hocam aldım laptopu inşallah bir sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Tama
Hocam onları sonra alırım inşallah çünkü 780 lira vade farkı verdim 6 taksit için.

Hocam laptop geldi W11 kurdum şu an laptop üzerinden yazıyorum driverleri nasıl kuracağımı afedersiniz mala anlatır gibi aşama aşama anlatır mısınız?
Hocam HC model mi var sizde. Bu arada bana v309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine 😂. HC için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.

Tama.

Hocam hc model mi var sizde. Bu arada bana V309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine 😂. Hc için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.

Evet hc modeli var driverleri Windows Update'den yükledim.

Tama.

Hocam hc model mi var sizde. Bu arada bana V309 güncellemesi geldi BIOS için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Daha hızlı açılıyor laptop aksine 😂. Hc için BIOS güncellemesini yapabilirsin. Win Update yapınca BIOS ekranına gelip soruyor zaten.

Hocam BIOS Update yapınca sıfırlanıyor mu PC ve nasıl yapacağım güncelleme ısınma sorununa gelirsekte fanlar dönmüyormuş😅 ve Windows'u yeni kurduğum için arka planda işlemler yapııyor sıcaklık normalmiş.

Burada yazmıştım aslında ne yapman gerektiğini. Ekleyeceğim bir şey yok. Zaten Win Update ile çoğu şey halloluyor.

Hocam bu nasıl https://www.letgo.com/tr-tr/i/kings...book-ram_6a0a45f4-d7a0-4428-b4cc-2b9fe6fbb6b9 kutusu hiç açılmamış N11 de 400 lira burada 300 alınabilir mi?

Hocam BIOS Update yapınca sıfırlanıyor mu PC ve nasıl yapacağım güncelleme ısınma sorununa gelirsekte fanlar dönmüyormuş😅 ve Windows'u yeni kurduğum için arka planda işlemler yapııyor sıcaklık normalmiş.
1636126670173.png

Şimdi buradakileri yap. Zaten güncellemelerin hepsi bitince yeniden başlatırsın. O zaman BIOS'a atıyor güncellemeyi onayla bitiyor. Merak etme herhangi bir veri kaybı yok :D.

Hocam bu nasıl https://www.letgo.com/tr-tr/i/kings...book-ram_6a0a45f4-d7a0-4428-b4cc-2b9fe6fbb6b9 kutusu hiç açılmamış N11 de 400 lira burada 300 alınabilir mi?
Hocam bu 1Rx16. Benim aldığım 1Rx8. Tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim :D. Alabilirsin.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1206743

Şimdi buradakileri yap. Zaten güncellemelerin hepsi bitince yeniden başlatırsın. O zaman BIOS'a atıyor güncellemeyi onayla bitiyor. Merak etme herhangi bir veri kaybı yok :D.

Hocam bu 1RX16. benim aldığım 1RX8. tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim :D. Alabilirsin.

Uzaktaymış hocam N11'den alacağım.
Eki Görüntüle 1206743

Hocam bu 1RX16. benim aldığım 1RX8. tek farkları o. Bir şey ifade eder mi dersen de hayır. Sadece bil diye dedim :D. Alabilirsin.

Yaptım ama BIOS açılmadı daha sonra güncellerim BIOS'u.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı