GameGaraj Slayer vs ASUS TUF F15

Bütçe
11k
Hocam ciddi misiniz? Oradakiler konu başlıkları. Link olmalarının sebebini bilmiyorum ama basmaya zaten gerek yok. Sayfanın sonuymuş gibi SS'te var diyorsunuz. Az biraz indirsen anlayacaksın. Ben sana daha ne diyeyim.
Hocam bunu şimdi USB'ye atayim mi yoksa hata olursa mı atayım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211030-171604_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211030-171604_Samsung Internet.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 48

Kendi kullandığım RAM.

Hocam satıcıya sordum ürünün RAM'ı 2933 MHz miş acaba sizin cihazınızın tam olarak kodu nedir aynı cihazlardan söz ettiğimizden emin miyiz? 2933MHz RAM ile 3200MHz RAM uyar mı birbirine.

Hocam satıcıya sordum ürünün RAM'ı 2933 MHz miş acaba sizin cihazınızın tam olarak kodu nedir aynı cihazlardan söz ettiğimizden emin miyiz? 2933MHz RAM ile 3200MHz RAM uyar mı birbirine.
Hocam Elmacik adli satici var az aşağıda göreceksiniz.Ben Monster Abra A5 V 17.1 laptobuma sipariş geçtim.3200 mhz dual Chanel çalıştı,16 gb oldu.Tavsiye ederim.Gerçi 200 mb ini sistem kullanıyor ona takilmayin...Cihaz hoş oldu.

Hocam elmacik adli satici var az aşağıda göreceksiniz. Ben Monster Abra A5 v 17.1 laptopuma sipariş geçtim. 3200 MHz Dual Channel çalıştı, 16 GB oldu. Tavsiye ederim. Gerçi 200 MB ini sistem kullanıyor ona takilmayin...cihaz hoş oldu.

Hocam sizin laptopun diğer RAM'ı kaç MHz.

Hocam Elmacik adli satici var az aşağıda göreceksiniz. Ben Monster Abra A5 V 17.1 laptopuma sipariş geçtim. 3200 MHz Dual Channel çalıştı, 16 GB oldu. Tavsiye ederim. Gerçi 200 MB ini sistem kullanıyor ona takilmayin...Cihaz hoş oldu.

Laptopa iyi bakın, uzun vadede kasası dökülmeye başlar zaten. İyi bakarsanız 4 5 sene gidebilir hocam. Öbür türlü 3.seneden perte çıkar alet.

Ben de FX506HCB HN144 ile 3050 Ti içeren Gamegaraj ürünü arasında kalmıştım ve Asus almıştım. Performans olarak hangisi daha iyidir bilemiyorum ama ben Gamegaraj markası Asus, MSI kadar popüler değil diye Asus tercih etmiştim. Masaüstü olsa sorun yok da laptop alınca en basitinden klavyesi bozulsa servise yollamak gerekir diye düşündüm. Memnun muyum diye sorarsanız Witcher 3 ve AC Odyssey oynadım 80 dereceyi geçmiyordu genelde ama tabii oturup 5 saat oynamadım hiç. Şarjı pek iyi gitmiyor ama sanki kolay bitiyor hemen.

RAM konusuna gelince 3200 MHz CL 22 bir RAM var bu üründe.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı