GameGaraj Slayer X5T vs HP Victus 16

AsNodt

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 45.000 TL'ye laptop bakıyorum.

En cazip gelen iki model bunlar, aslında kağıt üzerinde GameGaraj bariz bir şekilde daha iyi ama ne kadar güvenilir bir marka bilmiyorum, Victus'larda ki Hall sensörü de biraz korkutuyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim, ya da farklı bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
X5T'yi yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ben 42.000 TL'ye almıştım, bu fiyata göre daha iyisinin olmadığı çok açık ortada. Performans ve soğutma tarafında bir tane bile diyebilecek sözüm yok negatif olarak. Bu tip performans odaklı laptop arayışında olan için de bu ikisi en kritik nokta zaten.

Monitör farkı dışında eşdeğer laptoplar...
5050 ile 4060 arasında benim izlediğim karşılaştırma videolarında hiç fark yoktu.

Monitör farkı dışında eşdeğer laptoplar...
5050 ile 4060 arasında benim izlediğim karşılaştırma videolarında hiç fark yoktu.

4060 kas gucu olarak biraz daha onde, 5050 teknoloji avantaji sayesinde cok daha mantikli bir karta donusuyor ama.

@kxy hocam hiç oyun oynamadığım için tecrübeye dayalı şeyler söyleyemem.
Yukarıda belirtmedim ama izlediğim videolarda 4060 5050 den azıcık iyiydi ama dikkate alacak kadar değil... İşlemciler de muadil görünüyor.. İki laptop arasında karar vermek zor..
Bu bir öneri değil=> Sanırım ikisi arasında kalmış olsam HP yi tercih ederdim.

Hocam attığınız Acer nitro modelinin ekran özellikleri nedir acaba

@kxy hocam hiç oyun oynamadığım için tecrübeye dayalı şeyler söyleyemem.
Yukarıda belirtmedim ama izlediğim videolarda 4060 5050 den azıcık iyiydi ama dikkate alacak kadar değil... İşlemciler de muadil görünüyor.. İki laptop arasında karar vermek zor..
Bu bir öneri değil=> Sanırım ikisi arasında kalmış olsam HP yi tercih ederdim.
Hocam kuzenim ve bir arkadaşım HP victus 3050 ti modelini almışlardı ve yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyor ikisi de ve gayet memnunlar. O yüzden hp almak başlarda bana da mantıklı gelmişti, fakat bazı forumlarda önerilirken bazı forumlarda kesinlikle alınmaz gibi şeyler yazıyordu, bu da ister istemez bi şüphe uyandırdı içimde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı