GameGaraj Slayer X5t vs X7t

TheEntropy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kendime sadece AutoCAD SolidWorks vb tasarım programları kullanacağım uzun ömürlü bir laptop almayı planlıyorum. GameGaraj modelleri hoşuma gidiyor ama biraz arada kaldım.
XT5-5050 XT7-5060 ve XT7-5070 seçeneklerim biliyorum birbirlerinden biraz farklı özelliklere donanımlara sahip ürünler fakat uzun ömürlü ve pili iyi giden bir model istiyorum.
Sizin öneriniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Kendime sadece AutoCAD SolidWorks vb tasarım programları kullanacağım uzun ömürlü bir laptop almayı planlıyorum. GameGaraj modelleri hoşuma gidiyor ama biraz arada kaldım.
XT5-5050 XT7-5060 ve XT7-5070 seçeneklerim biliyorum birbirlerinden biraz farklı özelliklere donanımlara sahip ürünler fakat uzun ömürlü ve pili iyi giden bir model istiyorum.
Sizin öneriniz ne olurdu?

5060 ve 5070'li model arasında sadece ekran kartı farkı var işemcileri vs aynı tercihini ona göre yapmalısın.

Şahsi düşüncem X7t modeli alacaksan 5070
R9t alacaksan 5060'lı olanı alman çünkü r9tnin işlemcisi aşırı güçlü.

5060 ve 5070'li model arasında sadece ekran kartı farkı var işemcileri vs aynı tercihini ona göre yapmalısın.

Şahsi düşüncem X7t modeli alacaksan 5070
R9t alacaksan 5060'lı olanı alman çünkü r9tnin işlemcisi aşırı güçlü.
60 bine düşünce gittim yapıştırdım 5070i :D %10-15 fark için 6 bin tl fazla verilir diye düşündüm

60 bine düşünce gittim yapıştırdım 5070i :D %10-15 fark için 6 bin TL fazla verilir diye düşündüm.

Bugünkü indirim gerçekten çok güzeldi bende 5060 R9 8945HXLI modeli aldım hayırlı olsun ikimiz içinde şimdiden.

Ek olarak bugün ki indirimler için 9 taksit seçeneği eklemişlerdi gerçekten rahat oldu benim açımdan.

Ve şimdi kontrol ettim indirimler bitmiş cihazları kapanlar bayağı F/P avantajı kullandı hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı