GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

Arkadaşın Cihaz TV'ye ve Game Garaj'a neden bu kadar nefret dolu olduğu şimdi anlaşıldı. Teşekkür ediyoruz açıklamalarınız için

@vadaa kardeşim istersen sen o Victus'u bana sat üstüne para ekle gönül rahatlığıyla gidip bir Legion alabilirsin. Ancak GPU sıcaklıkları 85 derece olursa söylenme olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende bu laptopu almayı düşünüyorum şu anda Trendyol'da maximum karta peşin fiyata 9 taksit var sizce şu an alınmalı mı yoksa yılbaşına kadar indirim/ yine peşin fiyata 9 taksit gelir mi?
Yaklaşık 2 hafta önce kadar Hepsi Burada da 54k civarına düşmüştü. Yine indirime girer mi bilemem ben o sıra alamamıştım maalesef. 2 gün önce normal fiyatıyla peşin fiyatına 6 taksit ile aldım bekleyecek zamanım da kalmadığı için. Bugün nasipse elime geçecek. Bana kalırsa zamanın varsa biraz bekle ancak bu süreyi çok fazla uzun da tutma. İndirim beklerken zam gelmesin sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün foruma yeni bir gamegaraj şikayet konusunun açılması da ne kadar haklı olduğumun göstergesi.

Her gün foruma yeni bir gamegaraj şikayet konusunun açılması da ne kadar haklı olduğumun göstergesi.
Her gün victus konusu da açılıyorda biz direkt hp gömmüyoruz burada ? (Bende artık bu arkadaş gibi saman adam safsatasına başladım )

CS 2 Ultra sıcaklık değerleri QHD 185 FPS'ye sabitledim bu arada.

Her gün Victus konusu da açılıyorda biz direkt HP gömmüyoruz burada? (bende artık bu arkadaş gibi saman adam safsatasına başladım )

sıcak çalışıyor diyenlere gelsin, masada stant falan yok.

Dosya Ekleri

• IMG-20250930-WA0009.jpeg
    185,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20250930-WA0007.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20250930-WA0005.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…