GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

Muhtemelen Vadaa nickli şahıstan bahsediyorsunuz. Klimayı yeni odamda yazın sıcaktan gebermemek için 26-27 derecede açıyorum. Gidip de 17-18 derecede buzhane gibi odada inceleme yapmıyorum. Hava sıcaklığı yaşanabilir seviyedeyse klimayı zaten açmam.

Ayrıca fansiz stant üstünde inceleme yapıyorum çünkü yıllarca masanın üstünde inceleme yaptım ve bir sürü kişi stant üstünde inceleme yapmamın daha doğru olacağını söyledi. Zamanında da masanın üstünde inceleme yaptığım için değerlerimin fazla sıcak olduğundan şikayet ederlerdi. Sonuç olarak laptopla saatlerce oyun oynayacak biri için masanın üstünde laptop kullanmak hem tozlanma, hem sıcaklık hem de fiziksel ergonomi açısından uygun değil. Herkese stant üstünde ya da fanlı laptop soğutucu üzerinde laptop kullanmayı öneriyorum.

Arkadaş bizim Telegram grubunda küfür sebebiyle banlandı ve ardından HP Victus Hall Sensör mevzuları yüzünden kafayı yedi. Kendisini kaale almamanızı öneririm. Moderator arkadaşlara da sesleniyorum bana alenen hakaret edip duran şu Vadaa nickli şahsa güzelinden bir ceza vermenizi isterim.

Tamam kardeşim R1 serisinde kronik sorun denecek kadar sorun yok ben de kabul ettim. Tamam kardeşim senin laptopun değer kaybetmiyor, artık bence sakin ol. Laptopu satacak olursan sana söz kendi listemde alev emojisi ile sarı site ilanını paylaşacağım. Yanına da kronik sorunu yoktur yazacağım 😀
Arkadaşın Cihaz TV'ye ve Game Garaj'a neden bu kadar nefret dolu olduğu şimdi anlaşıldı. Teşekkür ediyoruz açıklamalarınız için :D

@vadaa kardeşim istersen sen o Victus'u bana sat üstüne para ekle gönül rahatlığıyla gidip bir Legion alabilirsin. Ancak GPU sıcaklıkları 85 derece olursa söylenme olur mu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende bu laptopu almayı düşünüyorum şu anda Trendyol'da maximum karta peşin fiyata 9 taksit var sizce şu an alınmalı mı yoksa yılbaşına kadar indirim/ yine peşin fiyata 9 taksit gelir mi?
Yaklaşık 2 hafta önce kadar Hepsi Burada da 54k civarına düşmüştü. Yine indirime girer mi bilemem ben o sıra alamamıştım maalesef. 2 gün önce normal fiyatıyla peşin fiyatına 6 taksit ile aldım bekleyecek zamanım da kalmadığı için. Bugün nasipse elime geçecek. Bana kalırsa zamanın varsa biraz bekle ancak bu süreyi çok fazla uzun da tutma. İndirim beklerken zam gelmesin sonra. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Erazer Deputy gibi piyasanın en berbat en onerilmeyecek cihazı çıktığı günden beri listesinde tutan, r1'lerde Hall sensör olduğunu iddia edip ortalığı velveleye verdikten sonra yokmuş aslinda yha deyip listesine ekleyen, gelen ilk sponsorluk videosunda tarafsizligini bozan, Telegram Discord kanallarinda siyasi görüş pompalayan, YouTube ve kanallarinda aksi görüşleri direk silen, tam da GameGaraj laptoplar geldikten sonra klima+ standa geçen boş adamın videosunun değeri yok.
Size 9 doğru soyleyip 1 yalanı yedirebilir ama benim karnım tok.
Her gün foruma yeni bir gamegaraj şikayet konusunun açılması da ne kadar haklı olduğumun göstergesi.

CS 2 Ultra sıcaklık değerleri QHD 185 FPS'ye sabitledim bu arada.

Her gün Victus konusu da açılıyorda biz direkt HP gömmüyoruz burada? (bende artık bu arkadaş gibi saman adam safsatasına başladım :) )

sıcak çalışıyor diyenlere gelsin, masada stant falan yok.

Dosya Ekleri

• IMG-20250930-WA0009.jpeg
    IMG-20250930-WA0009.jpeg
    185,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20250930-WA0007.jpeg
    IMG-20250930-WA0007.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20250930-WA0005.jpeg
    IMG-20250930-WA0005.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Yeni konular