GameGaraj Slayer X7T 5060 ilk izlenim

Ben de öyle düşünüyorum. VRAM kullanımına da bakacağım.
Ya da oyun optimizasyonu çok kötüdür. Bir süre sonra ne kadar olursa olsun tüm VRAM'i yavaş yavaş dolduruyor. VRAM sızıntısı diye de geçer.

@Korona41 ben bilgisayarı aldım soğutucum yok ama Valorant'ta işlemcim ısınıyor 80 dereceleri goruyor bilgisayardan çok ses geliyor bu işlemcinin wattını nasıl kısıtlıycam ayarlarının ekran goruntusunu atar mısın?

Kontrol merkezine gir oradan performansa tıkla. Orada modları göreceksin(Gaming, Turbo, Ofis, Özel) oradan özel modu seç ve oradan kaydedicek bir profil seç. Özel modu seçince sol tarafta "SPC Ayarları" kısmı açılacak gir ona. Orada wattları kısıtlayabilirsin. istediğin zamanda bilgisayarın kapatma tuşunun yanındaki tuşa basarak modları değişebilirsin. Modların kendine has renkleri var(Ofis: Yeşil, Gaming: Mavi, Turbo: Mor, Özel: Beyaz)

Özel ayar kullanmıyorum

Özel ayar kullanmıyorum
işlemciye 55 watt limiti nerden koydun
burda pl 1 pl2 pl4 falan yazıyo hepsini mi 55 e çekiyim işlemcinin sıcaklığı azalması için bide sıcaklık limitini etkinleştir ayarı var ordan çekersemde 80 e aynı işlevi gorur mu?

Limit koymadım hiçbir şekilde

Hepsini 55'e çekebilirsin ya da farklı yapabilirsin ben 75'e sabitledm şu an. Sıcaklık limitini etkinleştiri hiç kullanmıyorum. Ama sanırım açarsan sıcaklığa göre performansı ayarlıyor sen bilirsin

Hepsini 55'e çekebilirsin ya da farklı yapabilirsin ben 75'e sabitledm şu an. Sıcaklık limitini etkinleştiri hiç kullanmıyorum. Ama sanırım açarsan sıcaklığa göre performansı ayarlıyor sen bilirsin
kral sendede valorant oynarken falan baya gürültülü fan sesi geliyor mu bende soğutucu falan yok

kral sendede valorant oynarken falan baya gürültülü fan sesi geliyor mu bende soğutucu falan yok
Kulaklık takıyorum çok duymuyorum ama baya gürültülüden kastın motor gibi falansa hayır üfleme sesi gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…