GameGaraj slayer2 7XL-3060 alınır mı?

Bütçe
30.000 TL
Arkadaşlar arkadaşımın okul için kullanabileceği bir laptop arıyoruz. Sizce bu laptop alınır mı? Alınmaz derseniz ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not: En az 1 TB SSD, 32 GB RAM ve NVIDIA 3000 serisi gibi özellikler barındırması şart.

Bütçe kısmında belirttim hocam 30.000 TL.
O zaman mecbur bu modeli alacaksınız. Başka bu konfigürasyonda bir ürün yok.
Gamegaraj serisini ucuz olmadıkça önermem.

Ayrıca 3 yıldır gamegaraj marka bir laptop kullanıyorum. 3. yıl sonunda sadece klavyede "s" harfi silindi. Gayet memnunum. Kasa çok kolay açılıyor. 6 ayda bir gibi terman macun yeniliyorum. Gayet memnunum.

O zaman mecbur bu modeli alacaksınız. Başka bu konfigürasyonda bir ürün yok.
Gamegaraj serisini ucuz olmadıkça önermem.
Çok özel değilse önermeme sebebinizi öğrenebilir miyim?

Çok özel değilse önermeme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Bu tarz toplama laptop yapan firmaları önermiyorum. Asus vs dururken Gamegaraj'a 30k vermek saçma. Ederi maksimum 24-25 ken.

Bu tarz toplama laptop yapan firmaları önermiyorum. Asus vs dururken Gamegaraj'a 30k vermek saçma. Ederi maksimum 24-25 ken.
Toplama derken sadece kasayı topluyorlar galiba. Geri kalanı bütün laptoplarda aynı değil mi? İşlemci-gpu-ram zaten bilindik/aynı markalar. ayrıca aynı konfigürasyonu yanyana koyduğumuzda gamegaraj bariz ucuz kalıyor. Kasa plastiği bilindik marka olsun diye de 4-5k fazla para veren olmaz diye tahmin ediyorum. -

Araştırabilirsiniz. Parça kalitesi o kadar yüksek değil, hoparörü patlıyor, biosu sıkıntılı, driverlar gelmiyor, ekran kalitesi yerlerde vs vs vs.
En basitinden şöyle özetleyebilirim. 30k verip bunu alacağınıza sıfır tadında 37k ya bunun 1,5 katı gücünde 3070 li bir şey alabilirsiniz.
Kasa plastiği bilindik marka olsun diye de 4-5k fazla para veren olmaz diye tahmin ediyorum.
Siz vermek üzeresiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…