Gelişime açık ama 3060 Ti ve 3060 arasında dağlar kadar fark var ve 3060 kasaya bu kadar fazla verilmez.
Duruma göre tercih edebilirim hocam, attığınız sistemin fiyatı uygunmuş özelleştirilerek alınabilir bence. Attığınız sistemi 20-25k olacak şekilde hangi parçalar ile almamı önerirsiniz?Gelişime açık ama 3060 ti ve 3060 arasında dağlar kadar fark var ve 3060 kasaya bu kadar fazla verilmez.
Hocam AMD kart tercih eder misiniz?
Hero 5A 2K da 8 GB VRAM'den yeterli olmaz RX 6700XT'li sistemlere bakın.
Bunun gibi;
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Attığınız sistemi 20-25k olacak şekilde hangi parçalar ile almamı önerirsiniz?
Aşağıdaki sistem nasıldır hocam? Corsair 240mm sıvı soğutucu eklenerek alınabilir mi?R5 7600X ve R5 5500 arasında da dağlar kadar fark var sayın hocambir de A320 gibi chipset almakta ölü yatırım.
Attığım sistem bütçenize uygunsa alın. 2K yeni nesil oyunları oynatır. Parçaları kaliteli. Birkaç yıl sonra RTX 4070 Ti'ye geçebilirsin.
Açıkçası zaten AMD ekran kartı pek istemiyorum, sadece uygun güzel bir sistem bulursam tercih edebilirim. Belirttiğim gibi tercihen 360ti ve 3070 olması benim için daha iyi olacaktır, bu bağlamda önerileriniz varsa bekliyorum.O kadar yükseltme yapmanıza gerek yok. İlla o paralara çıkmak istiyorsanız 6800'lü sistem toplanır.
Açıkçası zaten AMD ekran kartı pek istemiyorum, sadece uygun güzel bir sistem bulursam tercih edebilirim. Belirttiğim gibi tercihen 360 Ti ve 3070 olması benim için daha iyi olacaktır, bu bağlamda önerileriniz varsa bekliyorum.
3060 kasaya bu kadar verilmez. Konu sahibi arkadaşın 20-25k arası bütçesine daha iyi ekran kartlı bir sistem alınır.ELITE-DUAL3060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3060 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bütçene uygun. Gelişime açık.
AMD kartlara pek sıcak bakmıyorum son tercih olarak fiyat uygunsa düşünebilirim belki. Attığınız sistemide 3070 veya 3070 Ti ile hangi parçalarla almamı önerirsiniz. Sürekli bunu diyorum kusura bakmayın lütfenBütçede 3070 Ti alabilirsiniz. Belki daha iyi yükseltmeler yapılabilir. Bu arada 3070 Ti VRAM tarafında bir süre sonra yetmeyebilir. Bence 6800 daha iyi olur, yine de karar sizin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Aaa pardon ss paylaşmıssınız zaten göremedimAMD kartlara pek sıcak bakmıyorum son tercih olarak fiyat uygunsa düşünebilirim belki. Attığınız sistemide 3070 veya 3070 Ti ile hangi parçalarla almamı önerirsiniz. Sürekli bunu diyorum kusura bakmayın lütfençok fazla parça bilgim yok süreklide malum Türkiye şartları PC değiştiremiyorum almışken bütçem dahilinde pişman olmayayım kafasındayım.
Bu sistemi paylaştığınız görseldeki parçalar ile yalnız tek fark ryzen 5 5600 yerine ryzen 7 5700X ile alsam aradaki fiyat farkına değer mi?Bütçede 3070 Ti alabilirsiniz. Belki daha iyi yükseltmeler yapılabilir. Bu arada 3070 Ti VRAM tarafında bir süre sonra yetmeyebilir. Bence 6800 daha iyi olur, yine de karar sizin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu sistemi paylaştığınız görseldeki parçalar ile yalnız tek fark Ryzen 5 5600 yerine Ryzen 7 5700X ile alsam aradaki fiyat farkına değer mi?
AMD kartlara pek sıcak bakmıyorum son tercih olarak fiyat uygunsa düşünebilirim belki. Attığınız sistemide 3070 veya 3070 Ti ile hangi parçalarla almamı önerirsiniz. Sürekli bunu diyorum kusura bakmayın lütfençok fazla parça bilgim yok süreklide malum Türkiye şartları PC değiştiremiyorum almışken bütçem dahilinde pişman olmayayım kafasındayım.
AAA pardon SS paylaşmıssınız zaten göremedim
Bu sistemi paylaştığınız görseldeki parçalar ile yalnız tek fark Ryzen 5 5600 yerine Ryzen 7 5700X ile alsam aradaki fiyat farkına değer mi?