Hocam 2k çözünürlükte oynamayı düşünüyorum. Aklımda şimdilik iki sistem var, Mesut Çevik sistemi soğutucu ekleyerek alma, ikincisi ise Baron 5A sistemi 3070 Ti ile almak fakat alırsam hangi parçalar ile alacağım yardımcı olursanız sevinirim.Çözünürlük ne olacak? 1080p ise atılan 3070 sistem özelleştirme olmadan, bu soğutucu alınarak alınabilir.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu şekilde almak mantıklı mıdır hocam? @yapizÇözünürlük ne olacak? 1080p ise atılan 3070 sistem özelleştirme olmadan, bu soğutucu alınarak alınabilir.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam 2K çözünürlükte oynamayı düşünüyorum. Aklımda şimdilik iki sistem var, Mesut Çevik sistemi soğutucu ekleyerek alma, ikincisi ise Baron 5A sistemi 3070 Ti ile almak fakat alırsam hangi parçalar ile alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu şekilde almak mantıklı mıdır hocam? @yapiz
Hocam mümkünse AMD ekran kartı istemiyorum sırf bu yüzden bile 1080p'de oynayabilirim2K'da oynayacaksanız 8 GB VRAM çok yetersiz, 6800'e dönmeniz lazım. 1080p'dr bile 8 GB VRAM kullanıyor yeni oyunlar.
Hocam mümkünse AMD ekran kartı istemiyorum sırf bu yüzden bile 1080P'de oynayabilirimHa ama derseniz kardeşim 6800 fiyat performans olarak bir sistem var düşünür müsün diye fiyat olarak hesabıma giderse düşünürüm.
Peki hocam 1080p için bu sistemi önerir misiniz? Bir kaç özelliştirme yapılarak alınabilir mi?PSU'yu NZXT anakartı B550 yaparak buna bakabilirsiniz.
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Peki hocam 1080p için bu sistemi önerir misiniz? Birkaç özelliştirme yapılarak alınabilir mi?
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam ben kararımı verdim gibi, aşağıdaki sistemi Corsair 240mm sıvı soğutucu ekleyerek almayı düşünüyorum. Bunun dışında değiştirmemi tavsiye ettiğiniz bir parça var mı aşağıdaki sistem için? 3070 2k için yeterli olmaz dediniz büyük ihtimalle bu durumda 1080p kullanacağım. Son olarak bu sistem için fikirlerinizi bekliyorum.NVIDIA isteniyorsa alınabilir SSD NV2 yapılarak. Zamanınız sadece oyunsa AMD çok daha F/P ve eskisi gibi değil bilginiz olsun.
Hocam ben kararımı verdim gibi, aşağıdaki sistemi Corsair 240mm sıvı soğutucu ekleyerek almayı düşünüyorum. Bunun dışında değiştirmemi tavsiye ettiğiniz bir parça var mı aşağıdaki sistem için? 3070 2K için yeterli olmaz dediniz büyük ihtimalle bu durumda 1080p kullanacağım. Son olarak bu sistem için fikirlerinizi bekliyorum.
MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Anladım hocam o zaman aşağıdaki sistemi paylaştığınız soğutucu ile alıyorum. Son olarak çok fazla soru sordum hakkınızı helal edin, aşağıdaki sistemin anakartını değiştirmek isteseniz hangisini tercih ederdiniz.5600 çok daha mantıklı 2K fark verilmez %5 fark için, sıvı soğutucuya gerek yok 5600 için harici olarak bunu alırsınız.
Anladım hocam o zaman aşağıdaki sistemi paylaştığınız soğutucu ile alıyorum. Son olarak çok fazla soru sordum hakkınızı helal edin, aşağıdaki sistemin anakartını değiştirmek isteseniz hangisini tercih ederdiniz.
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr