GameGaraj üzerinden pollux 3APU alınır mı?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10

Çok fazla yeni oyunları oynamam, biraz eski kafalıyım. CS:GO, Valorant, PUBG Lite, Call of Duty Modern, Warfare Among Us tarzı çok da sistem gerektirmeyen oyunları oynamak istiyorum. Bütçem 3500 lira (monitör dahil) ileride ekran kartı takabilir miyim bilmiyorum beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Not: Lütfen ikinci el önermeyin kendim parçaları alıp da toplamak istemiyorum hazır istiyorum sadece anakartı B450M S2H'a çevirip getirtmeyi düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim cevap veren herkese o zaman anakartı ve RAM'lari yükselteceğim zaten 3500 lira oluyor. Eski monitörü de idarelik şimdilik kullanırım.

En iyi senaryo şu anlık bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
FPS değerleride bu Video'da gözükmekte ne kadar fark ettiğini siz düşünün yani.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevap veren herkese o zaman anakartı ve RAM'lari yükselteceğim zaten 3500 lira oluyor. Eski monitörü de idarelik şimdilik kullanırım.
Hocam ben işlemciyi R3 3200G sanıyorumdum ileride bu işlemciyle en fazla 1660 Super'e kadar çıkabilirsiniz.

Hocam bu bütçeye zaten çok iyi bir SSD ya da PSU beklemiyorum. İleriki zamanlarda tekrar bütçe ayırdıgım zaman yeni PSU, SSD ve ekran kartı takmayı düşünüyorum şimdilik idare etsin ve belirttiğim oyunları akıcı oynatsın yeter.

Aquarus 5AN modelini satın aldım, 1660S ve 2x8 GB ramle, gayet memnunum. Hızlı da bir firma, ekran kartını aldıktan sonra muhakkak kontrol et, kargodan kaynaklı kırılma vb. olabilir.

Hocam ben işlemciyi R3 3200G sanıyorumdum ileride bu işlemciyle en fazla 1660 Super'e kadar çıkabilirsiniz.

Sıkıntı yok hocam 1650S bile bana yeter.
Aquarus 5AN modelini satın aldım, 1660S ve 2x8 GB ramle, gayet memnunum. Hızlı da bir firma, ekran kartını aldıktan sonra muhakkak kontrol et, kargodan kaynaklı kırılma vb. olabilir.

Ben apu modelini alıyorum hocam yani ekran kartlı olmayan ( dâhili) ileride ekran kartı takmayı düşünüyorum.

Sıkıntı yok hocam 1650S bile bana yeter.

Ben APU modelini alıyorum hocam yani ekran kartlı olmayan ( dâhili) ileride ekran kartı takmayı düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun. Dediklerimizi sakın unutmayın. İnşallah bir sıkıntı yaşamazsınız.

Güç kaynağı 12V kanalından 588W güç veriyor, yani sizin için fazlasıyla yeterli. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…