GameGaraj vs İtopya hazır sistem

Hangi sistem ?

• Oy verenlerin toplamı
    17

Yasinn0

Centipat

Arkadaşlar bu fiyat bandında bir sistem almayı planlıyorum. Ancak karar veremedim, hem İtopya'daki şikayetlerden hem de GameGaraj sisteminin bir tık daha güçsüz kalmasından dolayı. RX5500 ile RX5600 arasında çok fark var mıdır ve 5500 ile günümüz oyunlarını yüksek ayarda oynayabilir miyim? (R6, Witcher3, PUBG, GTA 5)

Son düzenleyen: Moderatör:
5600XT bir tık daha iyi gördüğüm kadarıyla, ama ikisinin arasında aşırı bir fark yok. Ayrıca belirteyim ki İtopya'dan aldığınız bir sistem 1 hafta gibi bir sürede gelirken, GameGaraj'dan aldığınız sistemler 3 gün gibi bir sürede geliyor. Ve GameGaraj'ın müşteri hizmetleri İtopya'dan kat kat daha iyi.

İtopya'dan almanızı tavsiye ederim. Evet şikayetler yakın zamanlarda fazlaca çoğaldı ancak Gamegaraj'da almış olduğunuz PSU kalitesiz. İtopya'da ekran görüntüsünü attığınız sisteme göre İşlemcisi ve Ekran kartı daha kötü. Üstelik İtopya'da bulunan sistemde 16 GB RAM var.
Bence bütçenize göre alabileceğiniz en iyi sistemi alın. Boşuna kazıklanmayın derim. Kasayı göndermezseler veya bir sorun olursa en kötü dava açarsınız.
RX5500 ile günümüz oyunlarını yüksek ayarda oynayabilirsiniz evet ama 120Hz üstü bir monitör alacaksanız kasma hissi yaşarsınız. 80-110 FPS arası alacağınızı düşünüyorum.

5500xt ve 5600xt arasında ortalama 10 ila 20 fps arası fark var, ve evet ikisiylede günümüz oyunlarını yüksek-ultra ayarlarda oynayabilirsiniz. Benim tavsiyem itopyadaki sistemdir lakin dediğiniz gibi itopyada son zamanlarda şikayet mevcut.

Bir tık değil aralarında gözle görülür bir fark var. Net şekilde İtopya.

5600XT ile 5500XT arasında hatrı sayılır bir fark var. Biri GTX 1660 rakibi biri RTX 2060 rakibi

İkisi arasından kesinlikle İtopya derim. Başka bir seçenek istersen buna da bakabilirsiniz.

Gamegaraj kötü değil ama attığınız o sistem gerçekten çok kötü.

İkinci sistemde bulunan SSD kronik sıkıntılı olması gerek.Onu değiştirirseniz gayet iyi ve gerçekten kaliteli ürünlerin kullanıldığı bir hazır sistem almış olursunuz.

Ben PSU olarak FSP kullandıklarını duydum, ayrıca GameGaraj'daki sistemde de 16 GB RAM var düzeltmiş olayım

İtopyanın 1 haftada geleceğini bilsem oradan alırım ama o bile belli değil
Haklısınız itopyadaki sistem daha iyi.En kötü itopya mağazasına gider oradan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…