İtopya hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan cemzg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.605

cemzg

Decapat
Daha fazla  
Selamlar ahali,

Kasa donanımım eski kaldığından ben de 0'dan toplayacak kadar detaylı bilmediğimden İtopya'daki hazır kasalar bakmak için mantıklı geldi. Ancak hazır kasaların da uyumsuz parçalar içerebildiğini biliyorum. O yüzden bilenlere danışmalıyım dedim. Beni uzun vadede götürmesi önemli. Tekrar bu işlere uzun seneler girmeyeyim lütfen:D. Sonuç olarak şu kasayı düşündüm.

Şimdi ben 3090 serisinin sıkıntılı olduğunu duymuştum. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bu sebepten onları direkt atladım. Burada da yorumunuzu merak ediyorum. Ayrıca Ventus'un da çok önerilmediğini görmüştüm. Bu kasada seçilmiş. Ne derecede mantıklı tabii bilemiyorum.
Bu kasayı yorumunuza açıyorum. Ayrıca farklı kasa veya parça tavsiyeleriniz olursabilmek isterim.

Saygılar.

Şimdi ben 3090 serisinin sıkıntılı olduğunu duymuştum. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bu sebepten onları direkt atladım. Burada da yorumunuzu merak ediyorum. Ayrıca Ventus'un da çok önerilmediğini görmüştüm. Bu kasada seçilmiş. Ne derecede mantıklı tabii bilemiyorum.
Bu kasayı yorumunuza açıyorum. Ayrıca farklı kasa veya parça tavsiyeleriniz olursabilmek isterim.
Nereden duyduysan söyleyen kişi malum yerden element uydurmuş. 3090'da sorun yok. İlla Itopya mı olmalı?

Spesifik birisi söylemedi google'a yazarsan bununla ilgili haberler çıkacaktır. İlla itopya olmak zorunda değil tabi bu ara çok karşıma çıktığı için oradan baktım. Vatandan almak aslında her zaman tercihimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı