GameGaraj X5t laptopta C diskinin alanı azalıyor

ıssızadam95

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım GameGaraj X5t laptopta SSD C disli kendiliğinden alan azalması ve uygulamaları açarken 10 saniye civarı gecikme mevcut. Malwarebytes tarattım virüs gözükmüyor. Bu neden kaynaklı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım GameGaraj X5t laptopta SSD C disli kendiliğinden alan azalması ve uygulamaları açarken 10 saniye civarı gecikme mevcut. Malwarebytes tarattım virüs gözükmüyor. Bu neden kaynaklı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Windows 11'in KB5063878 güncellemesini indirdiniz mi?

Evet hocam tüm güncellemeleri yükledim
Tavsiyem bu güncellemeyi kaldırın ve bir süre bilgisayarı öyle kullanın. (Kaldırmak için: Ayarlar -> Sol menüden Windows Update -> Diğer seçeneklerin al kısmında güncelleştirme geçmişi -> Aşağı taraftaki "İlgili Ayarlar"ın altından "Güncelleştirmeleri kaldır"ı seçin -> içerisinde KB5063878 kodu geçen güncelleştirmenin sağ tarafından "Kaldır"a tıklayın.

Bir de ek olarak bu güncellemeyi sildikten sonra bilgisayar kendisi geri indirmeye çalışacaktır tavsiyem Windows Update hizmetini bir süreliğine devre dışı bırak. (Bırakmak için windows + r tuşuna tıkla ardından çıkan pencereye "services.msc" yaz ardından açılan yerden "Windows Update'i bul çalışıyorsa sağ tık yaparak durdur. Ardından tekrar sağ tık yapıp özellikler de açılan pencereden Başlangıç Türünün sağındaki seçeneklerden devre dışını seç. Tekrar açmak için ise eski haline geri getirmen yeterli.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı