Cemal59
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba, Technopat'ta aşağıdaki konuları açmıştım.
www.technopat.net
www.technopat.net
Cihazımı bugün ikinci kez servise veriyorum ve kısa özet sizinle GameGaraj deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Cihaz çözülmeyen bir mavi ekran hatası veriyor ve teknik servis ısrarla bir sorun olmadığını söylüyor.
Cihaza yapılanlar hakkında çok az bilgi verdikleri gibi iletilen talepleri de tam anlamıyla yerine getirmiyorlar. Cihaz X5T ayrı bir iğrenç, teknik servis desteği ayrı bir iğrenç. Bu bir nefret dökme yazısı değil, bu forumda dövülen Lenovo LOQ'lar bile bu cihazların yanında taş gibi kalıyor.
Bu ürünün güncel fiyatları 50 bin TL'ye kadar çıkıyor ama rezillik ortada, alma niyeti olan arkadaşlara bu markayı ve cihazı kesinlikle önermiyorum, bu senaryoda sorun donanımdan kaynaklanmasa bile destekleri berbat. İyi Sosyaller.
GameGaraj X5t NVIDIA App açılınca sistem çöküyor
Arkadaşlar merhaba, GameGaraj X5t modelini kullanıyorum, NVIDIA driverini kurduğum zaman bir sorun yok ama NVIDIA App'yi açtıktan sonra (ilk kurulum) cihazda çökme sorunları yaşıyorum. RAM'lerimde bir sorun yok, kilitlenme sonrasında minidump dosyalarına baktığımda nvlddmkm.sys gösteriyor...
GameGaraj X5t cihazda şarj düşükken oyuna girince mavi ekran veriyor
Arkadaşlar merhaba, bundan tam 2.5 ay önce Technopat'ta GameGaraj X5t NVIDIA App açılınca sistem çöküyor konusunu açtım. Ama sanırım sorun tanımlamasını yanlış ifade etmişim, bilgisayarı gözlemleyince bu sorunun pilin düşük olduğu durumlarda üstüne yük bindirilince yaşandığını fark ettim. Şarj...
Cihaz çözülmeyen bir mavi ekran hatası veriyor ve teknik servis ısrarla bir sorun olmadığını söylüyor.
Cihaza yapılanlar hakkında çok az bilgi verdikleri gibi iletilen talepleri de tam anlamıyla yerine getirmiyorlar. Cihaz X5T ayrı bir iğrenç, teknik servis desteği ayrı bir iğrenç. Bu bir nefret dökme yazısı değil, bu forumda dövülen Lenovo LOQ'lar bile bu cihazların yanında taş gibi kalıyor.
Bu ürünün güncel fiyatları 50 bin TL'ye kadar çıkıyor ama rezillik ortada, alma niyeti olan arkadaşlara bu markayı ve cihazı kesinlikle önermiyorum, bu senaryoda sorun donanımdan kaynaklanmasa bile destekleri berbat. İyi Sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: